За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Overwatch Legendary Edition [Blu-Ray диск] [PS4] (88259RU)

код товару: U0364683
Платформа:
Платформа:
Платформа:
Ціна за одиницю:
499 грн
Ціна за одиницю:
299 грн
+17 бонусів
+14 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник Blizzard Entertainment
Видавець Blizzard Entertainment
Серія ігор (приналежність до серії) Overwatch
Локалізація російська версія
Вікове обмеження 12+

Інші

Виробник Sony
Модель Overwatch Legendary Edition [Blu-Ray диск] [PS4]
Артикул 88259RU
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5030917242762
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Overwatch - це багатокористувацький шутер від першої особи, що розробляється компанією Blizzard Entertainment.

Сюжет

Якщо Ви вирішите купити Overwatch, то з часом виявите, що не дивлячись на те, що це серйозний командний мультіплєєрний шутер і сюжету як такого в ньому не буде, без грамотного прологу розробники Вас не залишать. Дія гри розгортатиметься на Землі в 2070 році, коли людство пережило страшну трагедію, що забрала життя мільйонів людей. Машини ледь не захопили планету, але завадити їм змогла організація Overwatch, до якої увійшли кращі представники земної раси.

Йшли роки і люди стали забувати про раніше виконану героями роботу в результаті організація розпалася, а більшість її учасників стали найманцями і розбрелися по різних частинах світу. Через деякий час світ знову став бідувати в героях, і колишні представники Overwatch повертаються.

Геймплей

Overwatch це командна гра і цілі тут не особисті, а кооперативні. Зробити ефектний тріпл-Кілл буде недостатньо, щоб перемогти. Саме за рахунок грамотного виконання своєї ролі кожним гравцем досягається перемога.

У грі два режими:

  • Захоплення точок. Дві команди носяться по карті, на якій встановлені точки, одна їх обороняє, а інша намагається захопити.
  • Супровід. Атакуюча команда намагається доставити вантаж в точку призначення, а мета її захисників - не дати їм це зробити за відведений час.

Перед початком матчу кожен гравець вибирає персонажа. У кожного з них є певна роль: атака, захист, підтримка та танк. Після вибору бійця починається матч. Варто купити ключ Overwatch тільки тому, що управління в грі саме найпростіше, набір всіх здібностей героя уміщається в пару кнопок, що жодного разу не робить гру простою, бої настільки динамічні, що що під час чергового замісу не дивно переплутати де верх, де низ, куди стріляти, які там три кнопки потрібно натискати.

Дизайн рівнів має на увазі, що більшу частину часу всі 12 чоловік борються в одній точці і одержуваний від цього заряд бадьорості порівняти можна мало з чим. Самі локації вразять Вас різноманітністю і пропрацьованністю декароцій, вони будуть переносити Вас то в Храм Анубіса, то в футуристичні райони просунутих міст майбутнього.

Персонажі

У грі присутній 2 режиму, набір карт і 21 персонаж. Кожен з них не має прямого відношення до інших проектів студії. D. Va, Мей, Гендзі, Турбосвін, Крисавчік, Лусіо, Солдат-76, Заря, Маккрі, Трейсер, Жнець, Фатальна вдова, Уїнстон, Фарра, Райнхардт, симетрії, Торбйорн, Бастіон, Хандзо, Ангел і Дзен'ятта. Всі герої нові і по-справжньому різні. Кожен боєць ідеально опрацьований, навіть за їх анімаціями перезарядки зброї дивитися цікаво. Жнець, наприклад, просто викидає свої дробовики і дістає з «широких штанин» нові, а Турбосвін недбало навалює жменю цвяхів в пушку.

Зростання героя відіб'ється на вигляді від першої особи і вибравши дворфа Ви будете дихати в пупок іншим однопартійцям. Саме такі дрібниці дуже успішно працюють на образи героїв і надають грі звеселяючу атмосферу. Деякі герої зцілюють союзників, деякі встановлюють силові щити, Ігрові режими елементарні в розумінні.

При обліку завзятого стилю різноманітності персонажів, гра чудова - це по-справжньому бадьорий шутер, яких не виходив давно.

У комплект Легендарного Видання входять 25 героїв, 20 карт, 5 режимів:

  • 5 легендарних скінів
  • 5 епічних скінів
  • 5 оригінальних скінів

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!