За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Watch Dogs (Хіти PlayStation) [PS4, Russian version] (8112639)

код товару: U0333673
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Розробник Ubisoft Entertainment
Видавець Ubisoft Entertainment
Локалізація російська версія

Інші

Виробник Sony
Модель Watch Dogs (Хіти PlayStation) [PS4, Russian versio
Артикул 8112639
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Watch Dogs (Хіти PlayStation) [PS4, Russian version] (8112639)

Watch Dogs - унікальний проект у відкритому світі від студії Ubisoft. Гра поєднує елементи різних ігрових жанрів в традиційному для студії великому відкритому світі. Цього разу гравцям належить узяти на себе роль хакера Ейдена Пірса в правдоподібною віртуальної версії американського Чикаго.

Війна проти корпорації. Головний герой гри - талановитий хакер на ім'я Ейден Пірс, який змушений пуститися в перегони після трагічного повороту подій. Корпорація CtOS позбавила героя за все, і тепер він буде мстити. У справі здійснення вендети Ейден знадобляться навички викрадення, поводження зі зброєю і, звичайно ж, злому комп'ютерних систем. Структура гри має багато спільного з іншими проектами від Ubisoft - ви будете крок за кроком звільняти віртуальний Чикаго від контролю зловісної корпорації.

Для кожної ігрової задачі є кілька шляхів вирішення. Беріть в руки пістолети та автомати - і йдіть в бій зі зброєю напереваги. Або ж крадьтеся в тінях, не виказуючи своєї присутності. Завдяки навичкам хакера, Ейден вміло організовує диверсії. Таким чином, ви можете звернути електронний девайси ворогів проти них самих, переналаштувати вибухівку і взяти під контроль стаціонарну турель. Ворогів можна виманювати спеціальної електронної приманкою, а в натовпу противників - кидати вибухівку. Вибирайте свій підхід - голосно і смертельно або тихо і без крові.

Розробники також відтворили в грі повноцінну модель керування транспортними засобами. Ейден не тільки умілий хакер, а й прекрасний водій, який вміє керувати будь-якими машинами та мотоциклами. Кожне авто в грі опрацьовано як щодо зручності управління, так і з візуальної точки зору. Здібності злому стануть в нагоді і під час погоні: так, ви зможете змінювати вогні світлофора і піднімати поліцейські загородження.

Місто Чикаго в грі буквально дихає життям. Художники і аніматори гри скрупульозно відтворили іменитий місто з фотографій і відеокліпів. Від дорогих хмарочосів центру міста до розвалених бідняцьких нетрів - кожна локація багата деталями і нагороджує геймерів за цікавість.

Японська корпорація була заснована в 1946 році двома партнерами: Акіо Морітою і Масару Ібука. Бізнесмени були рішуче налаштовані зануритися в бурхливе море розробки і створення електроніки. Вони були впевнені, що їх компанія стане не тільки японськім, а й світовим лідером в цій галузі.

Перша назва компанії звучало як Tokyo Tsushin Kogyo або «Тоцука», що було не дуже добре для міжнародного просування нового бренд. Саме тому, в 1950 році відбулася зміна назви фірми на Sonny. Це назву можна було перевести з японського, як «маленькі генії». Проблема була в тому, що схоже за звучанням інше японське слово перекладав як «невдалий бізнес». Тому, було вирішено скорегувати нову назву на відому нам зараз Sony.

Першим масовим виробом компанії став бобінний магнітофон, який важив майже 50 кг. На цьому історія компанії могла і закінчитися, адже, незважаючи на вдалу конструкцію пристрою, через надмірної ваги, мало хто з японців був готовий придбати його. Але Доля була на боці Sony. Місцевому суду були необхідні магнітофони для запису, а американські моделі коштували дуже дорого. Так японська компанія отримала замовлення на 24 власних пристрою і перший суттєвий дохід.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

549 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!