За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Knack 2 [PS4, Russian version] (9897163)

код товару: U0333106
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник JapanStudio
Серія ігор (приналежність до серії) Knack
Локалізація російська версія

Інші

Виробник Sony
Модель Knack 2 [PS4, Russian version]
Артикул 9897163
Гарантія, міс 0
Штрихкод 0711719897163
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Knack 2 [PS4, Russian version] (9897163)

Це ексклюзивне видання в PlayStation Store містить офіційний саундтрек, набір аватарів і цифровий Артбук. Приєднуйтесь до НЕКу - доброму маленькому герою, який здатний виростати до розмірів будівлі або зменшуватися до півметра - в його новій пригоді. Беріть участь в пригодах Нека всією сім'єю - разом вирішуйте головоломки, керуйте роботами і танками і колекціонуйте релікти. Освойте більше 20 прийомів, щоб врятувати світ від зла.

Прийшов час думати про щось більше, граючи за найменшого з можливих героїв. Ласкаво просимо в веселий і багатогранний світ битв, подорожей і головоломок, де міняє свій розмір НЕК набрався сил і готовий рятувати всіх навколо. Зменшується, щоб пройти в вузькі проходи, прослизнути в крихітні лази або ухилитися від ворожих атак, або збільшуйте розміри Нека і станьте гігантським големом, здатним одним рухом розмазати ворога. Освойте більше 20 різних прийомів, від приголомшливих ударів і стусанів до руйнівних кидків і далеких захоплень.

Ваш приятель в будь-який момент може приєднатися до вашої пригоди або покинути її в спільному режимі. Веселіться, виконуючи особливі комбінації прийомів і перекидаючи ворогів, або навіть крадіть частини свого партнера, щоб спровокувати невелику дружню штовханину. Тепер НЕК вміє створювати щити, парирувати атаки противника і навіть кидати частини себе, використовуючи їх в якості бумеранга, приголомшуючи нещасних ворогів. Встрибуйте в танки та інші гігантські транспортні засоби, щоб отримати перевагу у вогневій потужності, а також не забувайте підбирати предмети, завдяки яким НЕК зможе приймати інші форми і отримувати нові неймовірні здібності.

Ключові особливості: неймовірна графіка. Вас чекають дивовижні персонажі і чудовий світ, 90 хвилин сюжетних відеороликів і унікальні чарівні герої. Рука допомоги. Ваш друг в будь-який момент зможе приєднатися до вашого пригоди. Веселіться в спільному режимі гри, виконуючи особливі комбінації прийомів і перекидаючи ворогів. Більш того, якщо захочеться, вкради видобуток вашого товариша, щоб спровокувати невелику дружню штовханину. Між минулим і майбутнім. Збирайте реліквії, щоб стати сильніше і прокласти шлях крізь орди гоблінів, роботів та інших противників.

 НЕК вміє створювати щити, парирувати атаки противника і навіть використовувати частини власного тіла як бумеранга. Встрибуйте в танки та інші гігантські транспортні засоби, щоб отримати перевагу у вогневій потужності, а також не забувайте підбирати предмети, завдяки яким НЕК може приймати інші форми і отримувати нові неймовірні здібності. Веселощі для всіх. Динамічний ігровий процес контролюється простим і інтуїтивним управлінням, а штучний інтелект супротивників не дасть занудьгувати гравцям будь-якого рівня підготовки.

Переваги: ​​оригінальний ігровий процес, що гармонійно поєднує елементи екшену і платформера. Яскрава «мультяшна» графіка. Неповторна атмосфера на стику фантастики та фентезі. Чарівні герої. Можливість гри удвох з другом або родичем.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1099 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!