За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Anthem [PS4, Russian subtitles] (6121496)

код товару: U0339126
Ціна за одиницю:
209 грн
+12 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник BioWare Corporation
Видавець Electronic Arts

Інші

Виробник Sony
Модель Anthem [PS4, Russian subtitles]
Артикул 6121496
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5030946121496
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Anthem [PS4, Russian subtitles] (0003606)

Ігрова консоль Sony PlayStation 4 - одна з найбільш популярних приставок, за якими тисячі геймерів проводили веселі вечори. Оновлена ​​PlayStation 4 пропонує кращу продуктивність, вища якість і плавність графіки, яку можна оцінити, занурюючись в улюблені ігри. Перемагайте разом. Пориньте в загадковий світ нового кооперативного рольового бойовика від BioWare і EA.

Перемагайте разом в небезпечному і загадковому світі. Досліджуйте величезний непередбачуваний світ, в якому фентезі поєднується з науковою фантастикою. Вас чекає рольової бойовик з акцентом на мережевій грі від розробників Mass Effect і Dragon Age.

Одягайтеся в Джавелін - екзокостюм, що значно підвищує ваші здібності до атаки і захисту. Об'єднаєтеся з друзями в команду до чотирьох чоловік і вирушайте вивчати найбільший з відкритих світів, коли-небудь створених студією BioWare.

Вас чекають глибокі ущелини, непролазні джунглі і могутні водоспади. Світ Anthem постійно знаходиться в русі, він живий - і неймовірно небезпечний. Це місце не дуже-то гостинно: постійно мінливий клімат не знає пощади, а жорстокі тварюки і мародери, які не визнають законів, не дадуть вам спокійно насолоджуватися краєвидами. Будьте напоготові. Сподіватися можна лише на друзів і вірний Джавелін, який можна покращувати.

Одягатйтеся в Джавелін. Джавелін не тільки значно підвищує здатності до атаки і захисту, але і дозволяє розсікати небеса, розвивати неймовірну швидкість і занурюватися в підводні глибини. По ходу гри ви зможете поліпшити як навички свого пілота, так і можливості екзокостюма.

При кожному вході в гру ви будете вибирати одну з чотирьох моделей Джавелін. Вам доступні надійний і універсальний «Рейнджер», потужний «Колос», загадковий «Шторм» і швидкий як блискавка «Перехоплювач». Кожен з костюмів поводиться по-своєму, але всі вони неймовірно ефективні і смертоносні.

Напружена командна гра. Об'єднаєтеся з трьома іншими гравцями для спільних експедицій, в яких цінуються внесок і здібності кожного. Від обраного Джавелін залежить роль гравця в команді і те, який внесок він зможе внести в загальну справу. Безшовний і простий підбір гравців для мережевих матчів дозволить легко і швидко знайти товаришів для спільної гри.

Величезний арсенал. Як самі Джавелін, так і додаткове обладнання, спорядження та зброю можна доопрацьовувати і покращувати нескінченно. Перемагаючи ворогів, ви підвищуєте свій ранг і попутно відкриваєте тисячі можливостей для настройки та покращення свого екзокостюма. Джавелін - це відображення вашого стилю гри.

Постійно мінливий світ. Величезний і постійно змінюється світ Anthem непередбачуваний і небезпечний. Ви ніколи не знаєте, які випробування вас чекають і які небезпеки зустрінуться на вашому шляху. Згодом світ Anthem буде змінюватися і розширюватися. Вас чекають унікальні історії, нові випробування і події, які повністю змінять правила гри. Краса, що оточує пілотів Джавелін, омана, а небезпечна: цей світ не раз і не два змусить вас проявити всі свої здібності просто для того, щоб вижити в небезпечній подорожі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

209 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!