За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Anthem Limited Steelbook Edition [PS4, Russian subtitles] (2018789)

код товару: U0341562
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник BioWare Corporation
Видавець Electronic Arts

Інші

Виробник Sony
Модель Anthem Limited Steelbook Edition [PS4, Russian sub
Артикул 2018789
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Anthem Limited Steelbook Edition [PS4, Russian subtitles] (2018789)

Anthem - шутер від компанії Bioware. Події гри відправлять гравця в майбутнє, на вигадану планету, яка знаходиться під постійною загрозою нападу прибульців з інших світів. Гравцеві належить узяти на себе роль одного з "фрілансерів" - бійців, одягнених у спеціальні скафандри, що дозволяють їм швидко переміщатися в просторі. У грі є також просунута система озброєння, за допомогою якої, як поодинці, так і з напарниками, необхідно протистояти атакам різних істот. Варто відзначити чудову графіку і відмінну фізику, а також дбайливо промальовані пейзажі ігрового світу.

На початку боги приборкали Гімн, джерело чистого творіння. І на світ з'явилися чудові землі, виникли гігантські створення, звірі і монстри. Але перш ніж їх робота була завершена, боги пішли, залишивши позаду незавершений світ і свої інструменти творення.

Залишитися живим. Anthem відправляє тебе в далекий світ, покинутий богами ще на етапі створення. Деміурги використовували таємничий Гімн, щоб заселити планету дивовижними створіннями, однак зараз його сила вийшла з-під контролю. Спробуй захистити забуті богами осколки людства, ставши під прапори Фрилансеров. І не варто сумніватися, що автори Anthem не зупиняться на інтригуючою зав'язці. За розробку відповідає студія Bioware, яка подарувала гравцям легендарні серії Baldur's Gate, Dragon Age і Mass Effect.

Ти не один. На відміну від переважної більшості інших ігор компанії, Anthem цілком і повністю заточений на онлайні. Разом з геймерами з усього світу ти підеш підкорювати неприборканий світ науково-фантастичного шутера з елементами RPG. Виконуй завдання поодинці або збери групу однодумців, щоб побороти найскладніших босів. Вивчай всесвіт гри у вільному режимі, зустрічаючи інших Фрилансеров, спробуй свої сили в численних місіях і штурмах «Фортець» - спеціальних областей, проходження яких нагороджується привабливою кількістю цінного лута.

Пурхати як метелик, жалити як бджола. Щоб на рівних боротися з ікластим-зубасті бестіарієм, одного бажання замало. Кожен фрілансер перед вильотом на місію одягається в один з чотирьох екзоскелетів, заточених під різні стилі гри. Могутній Колос витримує град ворожих атак, спритний Перехоплювач метається між противниками, завдаючи жахливий шкоди в ближньому бою, загадковий Шторм обрушує на супротивників смертоносні «заклинання», а Рейнджер є універсальним бійцем, незамінним в будь-якій команді.

Кожен з доступних Джавелін здатний злітати в повітря, знищуючи ворогів з піднебесся. Але пам'ятай - з кожною секундою в повітрі екзоскелет перегрівається все більше і більше. З ростом рівня ти зможеш оснащувати костюми новими модулями, підбирати ефективне озброєння і самостійно вибудовувати білд під будь-які ситуації. Лімітоване видання - Steelbook. Крім стандартного диска в комплект входить металева коробка. Зображення на коробці світиться в темряві. Вибір для колекціонерів. Поставляється в обмеженій кількості тільки один раз.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

649 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!