За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Горщик Keeeper Forest Animals, бежевый (1974.876)

код товару: U0314143
Ціна за одиницю:
271 грн
+5 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Особливості висока спинка ,  нековзкі ніжки
Матеріал пластик
Колір бежевий

Інші

Виробник Keeeper
Модель Forest Animals, бежевый
Артикул 1974.876
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Горщик keeeper Forest Animals, бежевий (1974.876) має анатомічну форму і зроблений з якісного і безпечного пластика, відрізняється ергономічністю. Нанесений за спеціальною технологією малюнок не зітреться з часом і буде довго радувати вашої дитини. Горщик має нескользящие ніжки, що дозволяє йому стійко стояти на підлозі.

Особливості: високоякісний пластик - це обов'язкова вимога Keeeper до своїх виробів. Протиковзкі ніжки утримують горщик на місці, а спеціальні помаранчеві пухирці дають дитині стійку опору.

З появою малюка для кожної сім'ї настає час необхідних приємних покупок. У список найнеобхідніших речей, крім дитячого ліжечка і коляски, також входить ванночка і гірка для купання. Трохи пізніше з'являється необхідність в горщику, підставці, накладки на унітаз, які допоможуть малюкові підтримувати гігієну і легко освоювати нові навички.

Звичайно дуже важливо, щоб такі товари були міцними, якісними, безпечними, а також мали гарний дизайн, який відмінно впишеться в інтер'єр будинку або квартири. Саме такі товари пропонує торгова марка Keeeper, яка є власністю великої компанії ОКТ, заснованої в 1986 році в Німеччині. 

Компанія ОКТ спеціалізується на виготовленні з пластмаси товарів для будинку, таких як: кошики для білизни, пластиковий посуд, ящики та інші хазяйські приналежності. А вже в 1991 році в Польщі відкрили виробництво товарів, призначених для гігієни малюка, що випускаються під брендом Keeeper. Вся продукція даної торгової марки виготовляється з безпечного високоякісного міцного пластику, який проходить високий контроль, і сертифікована DIN EN ISO 9001: 2000.

Горщики мають стійку конструкцію, правильної анатомічної форми, в основному, з високою спинкою для підтримки хребта малюка. Є моделі з прогумованими накладками на нижньому підставі горщика, які запобігають ковзанню по підлозі. Дизайн даних виробів також різноманітний: є пастельних тонів з зображенням милих тварин, а також з мультиплікаційними героями, такими як Блискавка Маквін або Міккі Маус. Купуючи продукцію Keeeper, ви знаходите надійного помічника в освоєнні дитиною навичок самостійної гігієни.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

271 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!