За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фітнес браслет realme Band Yellow (RMA183 Yellow)

код товару: U0448665
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Топ популярних моделей Realme Band
Cумісність Android
Дисплей кольоровий
Стандарт захисту IP68
Регулювання розміру так
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Ємність акумулятора 90 mAh
Колір жовтий

Інші

Виробник realme
Модель Band Yellow
Артикул RMA183 Yellow
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Живи активно і досягай більшого з розумним помічником у вигляді легкого та функціонального фітнес-трекера realme Band. Він дозволяє контролювати свою щоденну фізичну активність, відстежувати такі важливі показники як частота серцевих скорочень, тривалість сну, кількість пройдених кроків, витрачені калорії та багато іншого. А завдяки зручному ремінцю, захисту від води класу IP68 та безлічі корисних функцій цей трекер стане твоїм універсальним помічником на кожен день.

Особливості:

  • Кольоровий LCD екран
  • Сенсорна кнопка
  • Великий набір спортивних режимів
  • Вбудований пульсометр та крокомір
  • Моніторинг сну і нагадування про регулярну активність
  • Автоматичне розпізнавання руху
  • Сповіщення про вхідні дзвінки й SMS
  • Ступінь водонепроникності IP68

Яскравий. Кольоровий. Сенсорний

realme Band оснащений 0,96-дюймовим кольоровим LСD-екраном з роздільною здатністю 80х160 пікселів. Він не лише дозволяє будь-якої миті переглядати поточні показники, а і забезпечує легкий контроль завдяки сенсорному керуванню. Обирай потрібний пункт меню або спортивний режим, запускай перевірку пульсу або переглядай кількість витрачених калорій простим дотиком до екрана.

Функціональність на вищому рівні

Фітнес-браслет realme наділений всіма основними функціями, необхідними для відстеження активності та контролю за фізичним станом. Зокрема, трекер здатний визначати кількість зроблених кроків, пройдену відстань, підраховувати витрачені калорії, аналізувати якість сну і цілодобово вимірювати пульс в автоматичному режимі. Також гаджет може нагадувати власнику про необхідність встати і порухатися, що особливо стане у пригоді тим, хто багато часу проводить сидячи за столом або комп'ютером. А ще він допоможе стежити за кількістю споживаної рідини, щоб підтримувати нормальний водний баланс в організмі.

По-справжньому спортивний трекер

Чим би ви не займалися, realme Band допоможе краще контролювати свої показники і стежити за прогресом. Для цього у нього передбачена функція автоматичного розпізнавання руху та режими для найрізноманітніших видів активностей:

  • Біг
  • Ходьба
  • Їзда на велосипеді
  • Альпінізм
  • Йога
  • Крикет
  • Прогулянки
  • Фітнес
  • Велотренування в залі

Не пропускаючи нічого важливого

realme Band подбає, щоб ти завжди був на зв'язку. Просто під’єднай трекер до свого смартфона (Android 5) по Bluetooth і отримуй сповіщення про вхідні дзвінки, повідомлення, заплановані справи. А також зможеш переглядати прогноз погоди, налаштовувати будильники, яскравість екрана та багато іншого.

Працює на суші і в воді

Завдяки надійному корпусу та захисту від води рівня IP68 з фітнес-трекером можна плавати у басейні, приймати ванну і душ, і навіть плавати у природних водоймах (з прісною водою).

День за днем

Живи у зручному для себе ритмі з realme Band. Він оснащений ефективним акумулятором одного заряду якого фітнес-трекеру вистачає майже на 6 днів використання з постійним моніторингом пульсу або на 9 днів роботи з вимкненою функцією відстеження частоти серцевих скорочень. Вбудований в realme Band USB-роз'єм підходить для загальних USB-зарядних пристроїв, тому ви зарядите його у будь-якому місці, у будь-який час.

Надійний аксесуар у твоєму смаку

Оскільки фітнес-трекер має супроводжувати власника день і ніч, він просто зобов'язаний бути комфортним. Тому гаджет отримав м'який, приємний на дотик, але досить міцний браслет з TPU-матеріалу зі знімною конструкцією. Він вирізняється стійкістю до перепадів температур та розривів, високою зносостійкістю та морозостійкістю. А різні колірні рішення дають можливість обрати той варіант, що найкраще відповідатиме твоєму стилю.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

606 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!