За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фітнес браслет realme Band Green (RMA183 Green)

код товару: U0448664
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Топ популярних моделей Realme Band
Cумісність Android
Дисплей кольоровий
Стандарт захисту IP68
Регулювання розміру так
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Ємність акумулятора 90 mAh
Колір темно-зелений

Інші

Виробник realme
Модель Band Green
Артикул RMA183 Green
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Живи активно і досягай більшого з розумним помічником у вигляді легкого та функціонального фітнес-трекера realme Band. Він дозволяє контролювати свою щоденну фізичну активність, відстежувати такі важливі показники як частота серцевих скорочень, тривалість сну, кількість пройдених кроків, витрачені калорії та багато іншого. А завдяки зручному ремінцю, захисту від води класу IP68 та безлічі корисних функцій цей трекер стане твоїм універсальним помічником на кожен день.

Особливості:

  • Кольоровий LCD екран
  • Сенсорна кнопка
  • Великий набір спортивних режимів
  • Вбудований пульсометр та крокомір
  • Моніторинг сну і нагадування про регулярну активність
  • Автоматичне розпізнавання руху
  • Сповіщення про вхідні дзвінки й SMS
  • Ступінь водонепроникності IP68

Яскравий. Кольоровий. Сенсорний

realme Band оснащений 0,96-дюймовим кольоровим LСD-екраном з роздільною здатністю 80х160 пікселів. Він не лише дозволяє будь-якої миті переглядати поточні показники, а і забезпечує легкий контроль завдяки сенсорному керуванню. Обирай потрібний пункт меню або спортивний режим, запускай перевірку пульсу або переглядай кількість витрачених калорій простим дотиком до екрана.

Функціональність на вищому рівні

Фітнес-браслет realme наділений всіма основними функціями, необхідними для відстеження активності та контролю за фізичним станом. Зокрема, трекер здатний визначати кількість зроблених кроків, пройдену відстань, підраховувати витрачені калорії, аналізувати якість сну і цілодобово вимірювати пульс в автоматичному режимі. Також гаджет може нагадувати власнику про необхідність встати і порухатися, що особливо стане у пригоді тим, хто багато часу проводить сидячи за столом або комп'ютером. А ще він допоможе стежити за кількістю споживаної рідини, щоб підтримувати нормальний водний баланс в організмі.

По-справжньому спортивний трекер

Чим би ви не займалися, realme Band допоможе краще контролювати свої показники і стежити за прогресом. Для цього у нього передбачена функція автоматичного розпізнавання руху та режими для найрізноманітніших видів активностей:

  • Біг
  • Ходьба
  • Їзда на велосипеді
  • Альпінізм
  • Йога
  • Крикет
  • Прогулянки
  • Фітнес
  • Велотренування в залі

Не пропускаючи нічого важливого

realme Band подбає, щоб ти завжди був на зв'язку. Просто під’єднай трекер до свого смартфона (Android 5) по Bluetooth і отримуй сповіщення про вхідні дзвінки, повідомлення, заплановані справи. А також зможеш переглядати прогноз погоди, налаштовувати будильники, яскравість екрана та багато іншого.

Працює на суші і в воді

Завдяки надійному корпусу та захисту від води рівня IP68 з фітнес-трекером можна плавати у басейні, приймати ванну і душ, і навіть плавати у природних водоймах (з прісною водою).

День за днем

Живи у зручному для себе ритмі з realme Band. Він оснащений ефективним акумулятором одного заряду якого фітнес-трекеру вистачає майже на 6 днів використання з постійним моніторингом пульсу або на 9 днів роботи з вимкненою функцією відстеження частоти серцевих скорочень. Вбудований в realme Band USB-роз'єм підходить для загальних USB-зарядних пристроїв, тому ви зарядите його у будь-якому місці, у будь-який час.

Надійний аксесуар у твоєму смаку

Оскільки фітнес-трекер має супроводжувати власника день і ніч, він просто зобов'язаний бути комфортним. Тому гаджет отримав м'який, приємний на дотик, але досить міцний браслет з TPU-матеріалу зі знімною конструкцією. Він вирізняється стійкістю до перепадів температур та розривів, високою зносостійкістю та морозостійкістю. А різні колірні рішення дають можливість обрати той варіант, що найкраще відповідатиме твоєму стилю.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

514 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!