За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фен Rowenta CV6065F0

код товару: U0276357
Ціна за одиницю:
1230 грн
+34 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний

Схожі товари:

999 грн
999 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний

Схожі товари:

999 грн
999 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Призначення побутовий
Потужність 2200 Вт
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 3

Додаткові характеристики

Фізичні характеристики

Колір білий

Інші

Виробник Rowenta
Модель CV6065F0
Артикул CV6065F0
Гарантія, міс 24
Штрихкод 3121040060186
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Фен ROWENTA CV6065F0
Професійний фен готовий продемонструвати свою силу для кожного покупця. Він виконаний в ніжних тонах, які будуть на-віч сучасним дамам. Модель представляє себе з показника потужності, що дорівнює Потужність 2200 Вт.

Відштовхуючись від нього, приходить розуміння - пристрій дасть вам швидкий і бажаний ефект. Розробники нагородили модель функцією іонізації, яка знижує намагнічування волосся, роблячи їх більш слухняними і привабливими.

Швидкісні режими і інше
Професійний фен Rowenta CV6065 вміє працювати в двох температурних режимах і двох режимах швидкості, дозволяючи вам експериментувати. На відміну від своїх опонентів, модель працює продуктивно навіть на мінімальних обертах без ризику перегріву. Варто зазначити, що фен захищений від нього на рівні конструкції, що гарантує тривалу і успішну експлуатацію. У комплектацію моделі входять концентратор і дифузор.

Rowenta - це торгова марка, створена німцями в 1909 році. Її засновник Роберт Вейнтрауд зареєстрував марку "Rowenta" і створив компанію "Вейнтрауд і Ко". Продукція тих років мало нагадує сьогоднішній асортимент компанії. Тоді фірма випускала письмові і туалетні приналежності, а також приналежності для куріння.

Сьогодні Rowenta задовольняє потреби естетів, що цінують гармонію, максимум якості і зручності. Таким якостям відповідає інноваційна продукція компанії Rowenta. Фірма випускає дрібну побутову техніку, без якої сучасне життя не була б настільки комфортна: прилади, що дозволяють людині доглядати за собою, праски, пилососи, тостери, чайники, кавоварки. Почала випускати праски, кавоварки, чайники і тостери компанія Rowenta в 20-і роки 20 століття.

Rowenta за довгі роки роботи високо оцінена споживачами, особливу вдячність вона заслужила за розробки прасок з інноваційними функціями, які дозволяють легко і якісно доглядати за білизною. Фірмі належить розробка в 1949 році праски з термостатом, вона ж розробила в 1957 праска, що має функцію відпарювання.

Пилососи, що випускаються маркою з 1974 року, мають особливе значення для Rowentи і в даний час, їх благополучна історія і просування на ринку тривають. Головною метою фірми Rowenta завжди було отримати якісний кінцевий продукт, бездоганний результат. Від даного девізу компанія ніколи не відступає.

В даний час, вже в нову епоху, Rowenta створила новий логотип, затвердивши своє лідируюче становище на ринку, створивши нову продукцію, спрямовану в майбутнє, відповідну духу часу і потребам сучасних споживачів. Розроблена відомими в світі дизайнерами, ця продукція відображає суть марки Rowenta.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1230 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!