За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Файєрвол ZyXel ZYWALL110-RU0101F

код товару: U0301766
Ціна за одиницю:
23582 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кільксть WAN портів 2x10/100TX/1000TX
Кільксть LAN портів 5x10/100TX/1000TX
Розміри (H x W x D) 300 х 44 х 178 мм
Вага 2 кг

Інші

Виробник ZyXel
Модель ZYWALL110-RU0101F
Артикул ZYWALL110-RU0101F
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Файрвол ZyXel ZYWALL110-RU0101F

Маршрутизатор Zyxel серії ZyWALL VPN Firewall забезпечують найвищу продуктивність мережі, що охоплює кілька сайтів. Безпечне і більш надійне з'єднання VPN. Сучасні потужні процесори істотно розширюють можливості зловмисників дешифрувати тунелі VPN. Такі успадковані механізми шифрування, як Message Digest 5 (MD5) і Secure Hash Algorithm 1 (SHA-1), вже не гарантують безпеку з'єднань із зовнішнім світом. Завдяки підтримці більш досконалого шифрування Secure Hash Algorithm 2 (SHA-2) міжмережевий екран VPN Firewall забезпечує кращу в своєму класі захист з'єднань VPN для забезпечення максимальної безпеки каналів зв'язку бізнесу.

Повна лінійка Zyxel VPN Firewall забезпечує надійні безперервні сервіси VPN з підтримкою dual-WAN failover and fallback. Завдяки використанню двох з'єднань WAN, з яких одне є основним, а друге резервним, в разі збою основного Zyxel VPN Firewall автоматично перемикається на резервне, а після відновлення основного з'єднання автоматично перемикається назад на це з'єднання.

Віддалений доступ без конфігурації. Віртуальні приватні мережі Virtual Private Network (VPN) - це безпечне і зручне рішення для компанії, яка хоче безпечно і зручно організувати доступ до своїх ресурсів для партнерів, замовників і співробітників, які перебувають поза офісом. Однак для конфігурації типового рішення VPN зазвичай потрібне спеціальне навчання користувача, що істотно погіршує його ефективність і зручність. У Zyxel VPN Firewall використовується Easy VPN для автоматичного надання ресурсів під час налаштування з'єднання client-to-site IPsec VPN.

Програма-візард з пакета клієнтського програмного забезпечення Zyxel IPsec VPN автоматично витягує файл конфігурації VPN з Zyxel VPN Firewall, після чого користувачеві для завершення налаштування IPsec VPN потрібно виконати тільки три простих кроки. Zyxel Easy VPN зменшує навантаження на адміністратора і забезпечує простий і безпечний доступ до серверів компанії, її системі електронної пошти і дата-центру для партерів, клієнтів і знаходяться поза офісом співробітників.

Швидке і безпечне оновлення микрокода. Пошук потрібного поновлення микрокода, а також ідентифікація версії, яка сумісна з вашим пристроєм, і її інсталяція часто перетворюються на складне завдання. Для вирішення цієї проблеми в міжмережевий екран Zyxel VPN Firewall додано новий сервіс Cloud Helper. Cloud Helper забезпечує простий пошук інформації про останню версію микрокода. Новий мікрокод стає відразу ж доступний після офіційного релізу, що гарантує його автентичність і надійність.

Найвигідніша TCO для розширення доступу. Люди звикли, що мережа завжди повинна бути доступна незалежно від часу і місця, тому в багатьох організаціях зараз розгортаються хотспоти. Zyxel USG Extreme Series з інтегрованою технологією Zyxel AP Controller забезпечує управління до 66 точками доступу за допомогою централізованого інтерфейсу користувача. Крім того, Zyxel Hotspot Management надає уніфіковане рішення для мережі компанії, реалізуючи такі зручні утиліти, як Billing System, Walled Garden, Multiple Authentication, 3rd Party Social Login і User Agreement. За допомогою Zyxel USG Extreme Series компанії можуть з мінімальними зусиллями впроваджувати або розширювати мережі Wi-Fi, а також керувати ними.

Різноманітні можливості Zyxel One Network. Розроблена для усунення повторно виконуваних процедур розгортання і управління мережею, Zyxel One Network спрощує конфігурування, управління та діагностику, тому власники мереж можуть більше часу приділяти своєму основному бізнесу. Zyxel One Network пропонує зручну утиліту швидкого налаштування мережі Zyxel One Network Utility (ZON Utility). Zyxel Smart Connect допомагає мережевих пристроїв Zyxel знаходити і розпізнавати один одного, що дозволяє повністю автоматизувати такі функції, як відновлення заводських налаштувань і перезавантаження, для виконання яких потрібно одне клацання мишею. Zyxel One Network забезпечує чудову інтеграцію в мережу різних пристрої, в тому числі комутаторів, точок доступу і шлюзів.

OneSecurity.com забезпечує постійний захист і оновлення системи безпеки. OneSecurity пропонує інформативні ресурси і ноу-хау мережевої безпеки, які допомагають компаніям і їх ІТ-фахівцям компаніям забезпечити безпечну роботу мережі незважаючи на зростаюче число загроз кібербезпеки. Пошук інформації та ресурсів виконується одним клацанням миші в GUI-інтерфейсі USG2200-VPN. ІТ-фахівець може швидко і легко дізнатися про новітні загрози і потім за допомогою зручних інструкцій FAQ вжити всіх необхідних заходів для захисту від них. OneSecurity допомагає користувачам захистити свою мережу і спростити управління нашими продуктами UTM.

Сервіс безпеки. Zyxel VPN Firewall Series реалізує повний набір функцій, які підійдуть різним компаніям, а також дозволяє добитися максимальної продуктивності і безпеки за допомогою приставки «все-в-одному». Повна модульність мережевого функціоналу дозволяє ІТ-фахівця побудувати конфігурацію системи відповідно до його потреб.

Впровадження VPN. Філії, партнери і домашні користувачі можуть розгорнути пристрої Zyxel USG / ZyWALL для організації з'єднань site-to-site IPSec VPN. Філії можуть додатково розгорнути IPSec VPN HA (балансування навантаження і перемикання при відмовах) для забезпечення високої доступності з'єднання VPN. Віддалені користувачі можуть отримати безпечний доступ до ресурсів компанії зі своїх комп'ютерів або смартфонів за допомогою SSL, IPSec і L2TP over IPSec VPN. Розміщене в головному офісі пристрій USG / ZyWALL також може організувати з'єднання IPSec VPN з Microsoft Azure для безпечного доступу до різних хмарним додаткам.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

23582 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!