За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Файєрвол ZyXel USG40-RU0101F

код товару: U0306884
Ціна за одиницю:
7531 грн
+174 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кільксть WAN портів 1x10/100TX/1000TX
Кільксть LAN портів 3x10/100TX/1000TX
USB 1
Форм-фактор настільний
Вага 1.6 кг
VPN throughput 100 Mbps

Інші

Виробник ZyXel
Модель USG40-RU0101F
Артикул USG40-RU0101F
Гарантія, міс 60
Штрихкод 4718937581771
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Файрвол ZyXel USG40-RU0101F забезпечує надійний захист невеликих підприємств від шкідливих програм і заборонених додатків.

Повна безпека. Виріб реалізує багаторівневий розширений захист і ефективний контроль таких додатків Web, як Facebook, Google Apps і Netflix. Пристрій використовує різні механізми захисту від шкідливого коду, в тому числі міжмережевий екран, антивірус, анти-спам, фільтрацію контента, IDP і патруль додатків. Реалізована технологія фільтрації контента 2.0 підтримує функцію Geo IP Blocking, істотно поліпшує виявлення загроз. Тепер невеликим компаніям не страшні загрози інформаційної безпеки, за допомогою маршрутизатора вони можуть ефективно захистити себе від спаму і незаконного використання соціальних мереж, що знижують продуктивність їх персоналу.

Прості процедури управління. Управління складними конфігураціями часто перетворюється в заплутану процедуру, на виконання якої йде багато часу. Для вирішення цієї проблеми в пристрої передбачений спрощений режим настройки Еasy mode за допомогою GUI спеціально для користувачів з невеликих фірм і SOHO. При використанні даного режиму налаштування конфігурації виконується за допомогою піктограм і зручною консолі, що істотно спрощує управління і моніторинг вироби. Крім того, для зручності настройки параметрів додатків і функцій застосовуються інтегровані програми-Візард. Easy mode допомагає користувачам з невеликих фірм і SOHO з мінімальними зусиллями отримати всі переваги високошвидкісних безпечних мереж.

Швидке і безпечне оновлення микрокода. Пошук потрібного поновлення микрокода, а також ідентифікація версії, яка сумісна з маршрутизатором, її інсталяція часто перетворюються на складне завдання. Для вирішення цієї проблеми в міжмережевий екран Zyxel VPN Firewall додано новий сервіс Cloud Helper. Він забезпечує простий пошук інформації про останню версію микрокода. Новий мікрокод стає відразу ж доступний після офіційного релізу, що гарантує його автентичність і надійність.

Різноманітні можливості Zyxel One Network. Розроблена для усунення повторно виконуваних процедур розгортання і управління мережею, Zyxel One Network спрощує конфігурування, управління та діагностику, тому власники мереж можуть більше часу приділяти своєму основному бізнесу. Zyxel One Network пропонує зручну утиліту швидкого налаштування мережі Zyxel One Network Utility (ZON Utility). Zyxel Smart Connect допомагає мережевих пристроїв Zyxel знаходити і розпізнавати один одного, що дозволяє повністю автоматизувати такі функції, як відновлення заводських налаштувань і перезавантаження, для виконання яких потрібно одне клацання мишею. Zyxel One Network забезпечує чудову інтеграцію в мережу різних пристроїв, в тому числі комутаторів, точок доступу і шлюзів.

Впровадження VPN:

Філії, партнери і домашні користувачі можуть розгорнути маршрутизатор для організації з'єднань сайт-к-сайту IPSec VPN.

Філії можуть додатково розгорнути IPSec VPN HA (балансування навантаження і перемикання при відмовах) для забезпечення високої доступності з'єднання VPN.

Віддалені користувачі можуть отримати безпечний доступ до ресурсів компанії зі своїх комп'ютерів або смартфонів за допомогою SSL, IPSec і L2TP over IPSec VPN.

Розміщене в головному офісі пристрій також може організувати з'єднання IPSec VPN з Microsoft Azure для безпечного доступу до різних хмарним додаткам.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7531 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!