За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Файєрвол Fortinet FG-300E

код товару: U0332292
Ціна за одиницю:
364796 грн
+9116 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Кільксть WAN портів 2x10/100TX/1000TX
Кільксть LAN портів 32x10/100TX/1000TX
USB 2 x 2.0 Ports
Serial Ports 1 x RJ-45 console
Розміри (H x W x D) 44 x 432 x 380 мм
Вага 7.3 кг

Інші

Виробник Fortinet
Модель FG-300E
Артикул FG-300E
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Файрвол Fortinet FG-300E

Міжмережеві екрани серії FortiGate-300E забезпечують чудовий рівень мережевої безпеки в компактному форм-факторі. Рішення FortiGate-300E ідеально підходить для середніх або великих підприємств і філій, а також кампусних мереж.

Пристрої FortiGate-300E базуються на унікальній технології поділу продуктивності між мережевим процесором SPU NP6 і процесором обробки контенту SPU CP9, що забезпечує повний набір всіх функцій для захисту додатків і даних. Захист від експлойтів, шкідливих програм і сайтів забезпечується за допомогою FortiGuard Labs. Визначення та аналіз типів виникаючих загроз дозволяє ефективно боротися з таргінг атаками. Можливості об'єднання в одному пристрої не тільки функцій безпеки, а також маршрутизації, комутації, контролера бездротових мереж і продуктивного Ipsec VPN забезпечують широкі можливості застосування FortiGate в корпоративному сегменті.

Основні особливості: продуктивність МЕ 32 Gbps. 32 х 1GE комутованих порту, 2 x MNG / HA 1GE порт. Віртуальні домени (VDOMs) дозволяють розділити FortiGate на 2 або більше незалежних віртуальних пристрою, забезпечуючи поділ мережі для корпоративних вимог. Широка функціональність, що включає: контроль додатків, IPS / AV, локальне журнал і управління політиками безпеки. Сумісність з IPv6. Єдина консоль управління, що дозволяє полегшити впровадження та управління пристроями. Сертифікація ФСТЕК по 4 класу для МЕ. Фільтрація трафіку і обмеження доступу до списку заборонених сайтів згідно Федерального Закону No. 139-ФЗ від 28 липня 2012 рік.

Fortinet - американська компанія, що спеціалізується на програмно-аппаратниx комплексах мережевої безпеки і UTM-рішеннях. Компанія Fortinet була заснована в 2000 році Кеном Кси, засновником і колишнім президентом NetScreen, і є публічною компанією. Компанія Fortinet займає найбільшу частку ринку серед UTM-рішень, займає 3-4 місце в світі за щорічним обсягом проданих пристроїв мережевої безпеки. Флагманський продукт компанії Fortinet продається під торговою маркою FortiGate. Fortinet - це міжнародна компанія, головний офіс знаходиться в Саннівейл, Каліфорнія.

Fortinet поширює свої продукти і сервіси, використовуючи партнерський канал продажів. У Fortinet більш 10,000 партнерів по всьому світу. У 2012-2013 роках капіталізація компанії перевищила 3 ​​млрд. US $, що дозволяє порівнювати її з компаніями індексу S & P 500. За відгуком аналітиків компанії Merrill Lynch, хороші технології, розроблені в Fortinet, спеціалізація і загальна оцінка продуктів компанії, дозволяють поставити її в верхньому кінці шкали; однак конкуренція в цій галузі висока, і компанія знаходиться під постійною загрозою того, що існуючі або нові конкуренти можуть скоротити розрив у технологіях, спеціалізації та загальній оцінці.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

364796 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!