За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Файєрвол Fortinet FG-300D

код товару: U0332291
Ціна за одиницю:
463879 грн
+11587 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Кільксть WAN портів 2x10/100TX/1000TX
Кільксть LAN портів 8x10/100TX/1000TX
USB 1
Serial Ports 1 x RJ-45 console
Форм-фактор 1U
Вага 4.8 кг

Інші

Виробник Fortinet
Модель FG-300D
Артикул FG-300D
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Файрвол Fortinet FG-300D

Промислова платформа мережевої безпеки від компанії Fortinet. Пристрій мережевої безпеки Fortinet FortiGate пропонує комплексну мережеву захист на одній платформі, з одного операційною системою мережевої безпеки і з єдиною системою управління в одному вікні на основі заданих правил, що забезпечує максимальний захист підприємств від цільових атак і безперервно удосконалюються загроз для безпеки.

Одна промислова платформа мережевої безпеки для всього підприємства Сімейство мережевих пристроїв FortiGate є найширший у своєму класі діапазон промислових платформ мережевої безпеки. Пристрій FortiGate оснащено процесором FortiASIC ​​зі спеціалізованою комплексної архітектурою, що забезпечує надзвичайно високу пропускну здатність і вкрай низький час затримки, а також неперевершену і ефективну комплексний захист, регулярно перевіряється незалежними випробувальними лабораторіями в реальних умовах. Розрахована на середній бізнес серія FortiGate 300D характеризується чудовим контролем стану безпеки, глибокої видимістю і високою продуктивністю.

Продуктивний мережевий екран FortiGate-300D забезпечить комплексну мережеву захист для середніх компаній, філій і відділень. В обладнанні встановлюється швидкий і продуктивний процесор, що забезпечує обробку всіх даних до швидкості 8 Гбіт / с, незалежно від пропускної здатності внутрішніх каналів зв'язку.

Особливості роботи FortiGate-300D.

Обладнаний спеціалізованими процесорами: аналіз проходять даних проводить FortiASIC ​​CP8, а FortiASIC ​​NP6 управляє обладнанням та трафіком.

Оснащений всіма компонентами надійного захисту: аналіз активності програм, підтримка технології IPS / AV, ведення протоколу всіх подій, сумісність з політиками безпеки.

Підтримує систему адресації IPv6.

Має внутрішній накопичувач для журналирования.

Простота розгортання, загальна консоль для контролю і управління всіма підключеними пристроями.

Fortinet - американська компанія, що спеціалізується на програмно-аппаратниx комплексах мережевої безпеки і UTM-рішеннях. Компанія Fortinet була заснована в 2000 році Кеном Кси, засновником і колишнім президентом NetScreen, і є публічною компанією. Компанія Fortinet займає найбільшу частку ринку серед UTM-рішень, займає 3-4 місце в світі за щорічним обсягом проданих пристроїв мережевої безпеки. Флагманський продукт компанії Fortinet продається під торговою маркою FortiGate. Fortinet - це міжнародна компанія, головний офіс знаходиться в Саннівейл, Каліфорнія.

Fortinet поширює свої продукти і сервіси, використовуючи партнерський канал продажів. У Fortinet більш 10,000 партнерів по всьому світу. У 2012-2013 роках капіталізація компанії перевищила 3 ​​млрд. US $, що дозволяє порівнювати її з компаніями індексу S & P 500. За відгуком аналітиків компанії Merrill Lynch, хороші технології, розроблені в Fortinet, спеціалізація і загальна оцінка продуктів компанії, дозволяють поставити її в верхньому кінці шкали; однак конкуренція в цій галузі висока, і компанія знаходиться під постійною загрозою того, що існуючі або нові конкуренти можуть скоротити розрив у технологіях, спеціалізації та загальній оцінці.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

463879 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!