За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електропіч Redmond RO-5706S

код товару: U0380211
Ціна за одиницю:
6909 грн
+154 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1600 Вт
Об'єм духовки 35 л
Тип управління електронний
Кількість нагрівальних елементів 2
Регульований термостат до 230 °С
Режими верхній нагрів ,  нижній нагрів ,  верхній + нижній нагрів
Особливості звуковий сигнал
Розміри 49 × 38 × 37 см
Вага 7.9 кг

Інші

Виробник Redmond
Модель RO-5706S
Артикул RO-5706S
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Духова шафа SkyOven RO-5706S - це універсальна міні-піч з технологією управління Ready for Sky. Можливості міні-печі дозволяють готувати не тільки випічку: прилад також можна використовувати для запікання різних продуктів, приготування перших і других страв, домашнього хліба і десертів.

Запустити і контролювати приготування в розумній електричної духовці SkyOven можна дистанційно - зі смартфона з додатком Ready for Sky. З додатку доступні також: установка однієї з 16 автоматичних програм, вибір режиму приготування і працюють ТЕНів, зміна параметрів приготування, включення автопідігріву і відстрочки старту, запуск рецепта з вбудованою книги в 1 клік.

Вибір ТЕНа і конвекція

SkyOven RO-5706S оснащена двома ТЕНами, які можуть працювати разом або незалежно один від одного. Включення тільки нижнього нагрівального елементу рекомендується для випічки тортів і печива, тільки верхнього - для підсмажування стейків, відбивних, котлет, риби і овочів. А піца, пироги або спекотне найкраще приготуються при одночасній роботі верхнього і нижнього нагрівальних елементів.

Міні-піч також оснащена вбудованим вентилятором, при активації якого всередині робочої камери відбувається постійний рух потоків гарячого повітря.

16 автоматичних програм

Розробляючи SkyOven 5706S, інженери REDMOND забезпечили прилад 16 програмами, які охоплюють практично всі технології температурної обробки, які можна реалізувати в електропечі. За допомогою SkyOven можна запікати м'ясо, птицю, рибу або овочі, готувати в горщиках, випікати житній хліб і чіабата, готувати омлети і чизкейки - для кожного з цих страв існує автоматична програма.

Слоукукінг

На програмі томління духову шафу може підтримувати вибрані умови приготування до 10 годин. Ця опція буде корисна, якщо ви хочете освоїти технологію слоукукінга і побалувати себе і рідних традиційними або модними томління стравами.

Ручна настройка

За 10 хвилин до закінчення обраної автоматичної програми, користувач може внести зміни в роботу приладу - збільшити / зменшити температуру і час приготування. Тісто вийшло вологішим, ніж зазвичай, і не встигло зарум'яниться за звичний час? Ви не рекомендовано м'ясо із запеченою скоринкою? Перенастройте процес приготування зі смартфона, і пиріг повністю пропечеться, а м'ясне блюдо вийде саме так, як вам потрібно!

Автопідігрів і відстрочка старту

Духова шафа SkyOven оснащений функцією автопідігріву і здатна до 3 годин підтримувати готову страву теплим. Основні страви, випічка та десерт не охолонуть, навіть якщо ви не зможете сісти за стіл відразу після приготування. Функція відстрочки старту знадобиться, якщо ви точно знаєте час, до якого має бути готове блюдо. Обидва налаштування доступні як з панелі керування, так і через додаток Ready for Sky.

Обсяг 35 л

Обсяг розумної духової шафи збільшений на 5 л в порівнянні зі звичайним. У високій внутрішній камері гаряче повітря рухається вільніше, і за рахунок поліпшеного конвекції тепло від ТЕНів рівномірно пропікає блюдо, а не сушить корочку, залишаючи середину сирою.

Сенсорна панель керування

SkyOven відрізняється від інших духових шаф сенсорною панеллю управління, що реагує навіть на легкий дотик пальців. Відомості про вибрану програму, температурі і часу приготування, а також про кількість працюючих нагрівальних елементів завжди доступні на екрані духової шафи.

Розширена комплектація

В комплекті міні-печі, крім листа, є рожен і решітка, за допомогою яких ви зможете приготувати страви-гриль, для яких потрібно мінімум масла! Курка, м'ясо або риба на решітці або рожні відмінно прожарюються і виходять більш дієтичними. А жир, витоплювати з продуктів в процесі приготування, стікає на зручний знімний піддон, який легко очистити за допомогою звичайних миючих засобів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6909 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!