За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електричне простирадло Beurer HD 100

код товару: U0072332
Ціна за одиницю:
9623 грн
+449 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип Електроковдра
Призначення Для обігріву ліжка, для комфортного сну в будь-який час року
Кількість температурних режимів 6
Система захисту від перегріву так
Індикатор функцій з підсвічуванням так
Габаритні розміри, см 200 х 150
Можливість прання машинна, 30 С
Автоматичне відключення 180 хв
Потужність 150 Вт

Інші

Виробник Beurer
Модель HD 100
Артикул HD 100
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Під елегантною сучасною электроковдрою BEURER HD 100 (4211125/431.01/3) може заснути не одна людина! Електроковдри забезпечують відмінні умови для сну і відпочинку. Рівномірно розподілене по ковдрі тепло зігріває, заспокоює, надає терапевтичний ефект і знімає втому. Висока якість, приємний до тіла і красивий зовнішній вигляд електроковдри HD 100 Бойрер порадує Вас теплом і турботою.

Доведено, що тепло благотворно діє на кровопостачання і, таким чином, сприяє клітинної активності організму. Під впливом тепла напруженість у м'язах поступово слабшає, вони розслабляються і знову набувають форму. Під впливом тепла стінки кровоносних судин розширюються, що благотворно впливає на обмін речовин в організмі. Технологія SMART: безпека, помножена на три.

Технологія SMART включає в себе три незалежні системи безпеки, об'єднує їх в одному приладі, гарантуючи тим самим найвищу захист від перегріву: температура контролюється постійно, вибраний температурний режим залишається незмінним моментально реагує детектор забезпечує захист від локального підвищення температури система реагує моментально в разі неправильного використання пристрою або виходу з ладу будь-якого з його компонентів.

На користь даної технології слід відзначити той факт, що в разі значного підвищення температури система не відключає подачу тепла, а поступово знижує температуру. Якщо температура опускається нижче заданого температурного режиму, система, відповідно, підвищує її. Це означає: автоматичне регулювання заданого температурного режиму, враховуючи температури навколишнього середовища (кімнати і тіла). В результаті Ви отримуєте приємне, яка тримається на одному рівні і постійно зберігається тепло. Ковдра з обігрівом HD100 від Beurer як не можна краще демонструє переваги і надійність нової технології SMART. Під ковдрою зручного розміру 200х150 см достатньо місця для того, щоб затишно влаштуватися і приємно провести час при оптимальній для Вас температурі. Точне регулювання температури, потрійна система захисту від перегріву і шість температурних режимів подбають про те, щоб Ви відчували себе затишно і комфортно. Через три години ковдру з обігрівом автоматично вимикається. Таким чином, Ви можете спокійно заснути під цим ковдрою, не піклуючись про його своєчасне вимкнення та власної безпеки. Ковдру можна прати в машині-автоматі.

У электроковдрі Beurer HD 100 вперше використана нова технологія SMART. До теперішнього часу ця технологія є унікальною у всесвітньому масштабі. Технологія забезпечує високоточний контроль температури в поєднанні з підвищеною безпекою, що реалізується 3-кратній системою захисту від перегріву. Термоковдра має збільшений нестандартний розмір 150 x 200 см і комплектується системою автоматичного відключення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9623 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!