За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Екшн-камера Insta360 One X2 (CINOSXX/A)

код товару: U0569778
Ціна за одиницю:
21047 грн
+522 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матриця 1/2.3" CMOS
Об'єктив 360 °
Матеріал лінз скло
Світлосила F/2.0
Зовнішній екран так
Підтримка карт пам'яті відсутня
Режими зйомки 360: 5.7K@30fps, 25fps, 24fps ,  360: 4K@50fps, 30fps ,  360: 3K@100fps
Наявність Wi-Fi так
Запис аудіо так
Роз'єми USB Type-C
Джерело живлення 1630 mAh
Розміри (Д х Ш х В, мм) 113.0 x 46.2 x 29.8 мм
Вага 149 г
Колір чорний

Інші

Виробник Insta360
Модель One X2
Артикул CINOSXX/A
Гарантія, міс 12
Штрихкод 842126101700
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Insta360 ONE X2 — це кишенькова екшн-камера для повсякденного запису аматорських відео та фото. Модернізована конструкція, розширений функціонал і адаптація під сучасні потреби користувача — ідеальне поєднання для досвідченого користувача.

Якщо порівнювати ONE X2 з першим поколінням, то оновлена модель має захист від води за стандартом IPX8 (до 10 м), кольоровий дисплей і оновлену систему керування. Форм-фактор не змінився, але фактично збереглася лише форма влаштування та основні елементи.

Insta360 ONE X2 купити є можливість як у базовому комплекті, так і розширеному, з аксесуарами. Варто звернути увагу, що екшн-камера не має вбудованої пам'яті та не комплектується картою пам'яті.

Стабільне однооб'єктивне захоплення
Insta360 вирішила переосмислити підхід у записі за допомогою панорамної камери. Новий режим Steady Cam (готовності) дає змогу зосередити захоплення одним об'єктивом. Завдяки цьому можна робити надстабільні ширококутні кадри, якими можна швидко поділитися в мережі.

Подвійний об'єктив із роздільною здатністю 5.7K
Для звичайного 360-градусного запису використовується два об'єктиви. Це відкриває нові можливості для творчості. Всі об'єкти навколо Вас обов'язково потраплять у кадр, не потрібно їх ловити вручну. А найважливіше завжди можна вибрати після. Кодування в H.265.

Найкраща стабілізація на ринку
Стабілізація FlowState і далі вдосконалюється. Програмне забезпечення Insta360 ONE X2 має оновлені алгоритми для максимальної плавності та природності картинки. Ви можете настроювати ступінь згладжування вібрацій, у такий спосіб ефективно залучає глядача в процес на екрані.

Вирівняйте горизонт
Відкрийте для себе абсолютно новий рівень стабілізації. Торкніться іконки горизонтальної фіксації, щоб миттєво вирівняти горизонт на відео. Однією проблемою менше.

Монтажне середовище у Вашій кишені
Фірмовий застосунок для смартфона має низку функцій та інструментів, що дають змогу редагувати контент «на ходу». Змініть формат ваших фото на співвідношення сторін 16:9, 1:1 і 9:16, поділіться ними безпосередньо в Instagram, YouTube, Facebook, TikTok та інших. Обрізуйте, накладайте ефекти, створюйте колажі та динамічні ролики та ще багато всього.

Кінематографічне редагування одним дотиком
Найпростіший спосіб редагувати. Виберіть записаний матеріал, а інше зробить Shot Lab. Функція постійно вдосконалюється за допомогою низки розумних шаблонів, які збережуть Ваші правки свіжими.

Немає дрона? Не проблема
Спеціальний монопод Invisible Selfie Stick буде автоматично заретушований. Записуйте будь-які динамічні ролики на ONE X2, а потім дивіться, як палиця зникає під час редагування. Спробуйте ракурси, схожі на політ дрона, та перспективи від третьої особи, одним рухом руки. Також підтримується 3-метровий монопод.

Спеціальний уповільнений режим
Уповільніть себе в центрі подій. Bullet Time став простішим та кращим, ніж будь-коли, завдяки автоматичному вирівнюванню горизонту, інтелектуальній зміні швидкості й абсолютно новим аксесуарам. Купити Insta360 ONE X2 аксесуари можна окремо.

Керуйте часом і простором
Знімайте в slow-mo або гіперлапсі. З легкістю редагуйте записаний матеріал у форматі 360 або Steady Cam у застосунку для телефона. Створюйте різноманітний контент, акцентуючи на певних об'єктах або діях.

Ефект польоту як FPV
Візьміть кишенькову екшн-камеру Insta360 і монопод із собою. Коли Ви входите та виходите з вузьких просторів, торкніться, щоб визначити місце, де програмне забезпечення склеїть відзнятий матеріал. Застосунок створюватиме безперервні довгі кадри, створюючи ефект дрона FPV, що літає.

Розумне відстеження об'єкта в кадрі
Торкніться або скажіть слово, щоб вказати на ціль захоплення. Покращене розпізнавання об'єктів Deep Track дає змогу відстежувати людей, тварин та інші об'єкти, що рухаються, водночас алгоритм утримує їх у центрі кадру.

Зупиніть час
Зупиніть своє відео в самий розпал дії, просто торкнувшись параметрів швидкості в застосунку. Ще одна яскрава функція для різноманітності контенту.

Зробіть місто-привид де завгодно
Постійно заважають сторонні люди? З Insta360 ONE X2 Ви ніколи не скаржитиметеся на них завдяки режиму Ghost Town (місто-привид). Ви записуєте таймлапс у форматі 360, і застосунок генерує світлину без людей.

Автоматичне акцентування уваги
Auto Frame змінює кадри для вашого 360-градусного контенту з урахуванням Ваших ракурсів. Штучний інтелект постійно вдосконалюється, допомагаючи Вам знаходити ідеальні світлини та відео.

Редагуйте матеріал на комп'ютері
Insta360 Studio — це найкращий безплатний настільний редактор 360. Або використовуйте плагіни Insta360, щоб спростити редагування в Adobe Premiere Pro або Final Cut Pro X. Всі розширення можна завантажити з офіційного сайту.

Менше очікування. Більше творчості
За традиційного підходу редагування записаного матеріалу Ви витрачаєте час на зшивання двох відео, щоб дістати панораму. В цьому разі немає потреби це робити, а можна відразу братися до редагування, минаючи крок зшивання.

Збільште динамічний діапазон
Insta360 ONE X2 підтримує фото та відео HDR, забезпечуючи кадри з найкращим динамічним діапазоном і природним освітленням.

За браку природного освітлення
PureShot покращує динамічний діапазон Ваших світлин за слабкого освітлення, зменшуючи шум і зберігаючи деталі. Одним дотиком добийтеся того, що раніше робили кілька фото з брекетингом.

Дві камери в одній
ONE X2 змінює правила гри для влогінгу й онлайн-трансляції. Мультикамера або мультиекран — це поділ картинки на два складники. Зверху транслюється захоплення з одного об'єктива, знизу — з іншого. Настройте поле огляду та рівні масштабування одним дотиком у застосунку.

Зробіть воду кришталево чистою
Знімайте барвистий підводний світ на X2 без використання зовнішнього фільтра. Просто торкніться іконки AquaVision (підводного запису) в застосунку або Studio, і штучний інтелект автоматично збалансує кольори.

Водонепроникна камера 360°
Insta360 ONE X2 — це кишенькова водонепроникна екшн-камера. Герметичний корпус має водонепроникність за стандартом IPX8, що дає змогу занурювати пристрій на глибину до 10 метрів. Використовуйте її під час дощу або в басейну, не турбуючись про вологу. Або візьміть кейс для дайвінгу захоплення на глибині до 45 метрів.

Природне панорамне звучання
ONE X2 використовує чотири мікрофони для виявлення й посилення вашого голосу незалежно від того, як ви тримаєте камеру. Новий інтелектуальний алгоритм зменшення шуму вітру має на увазі запис тільки важливих звуків.

На 55% більше потужності
Високопродуктивний акумулятор ємністю 1630 мА·год завжди готовий до роботи. Збільшений обсяг дає змогу знімати довше (до 80 хвилин у максимальній якості). Крім того, батарея стійка до морозу до -20 °C і до спеки до +40 °C.

Керування через Apple Watch
Керуйте екшн-камерою Insta360 ONE X2 за допомогою програми на Apple Watch. Камера підтягує дані GPS і ключову статистику, як-от швидкість і відстань, які Ви можете накласти на відео.

Керування через Apple Watch
Керуйте екшн-камерою Insta360 ONE X2 за допомогою програми на Apple Watch. Камера підтягує дані GPS і ключову статистику, як-от швидкість і відстань, які Ви можете накласти на відео.

Складіть мапу своєї подорожі
Накладіть статистику Ваших пригод на панель статистики ONE X2. Дані HUD, як-от швидкість, висота й багато іншого, допоможуть вам відстежувати свій прогрес і додадуть додаткової різноманітності та наочності відеоролику.

Голосове керування
Керуйте камерою за допомогою голосу. Фотографуйте або запускайте запис відео, коли Insta360 ONE X2 є поза досяжністю.

Онлайн-трансляція у 360°
Почніть трансляцію в соцмережах з Insta360 ONE X2. Виберіть 360 Live, щоб дозволити аудиторії досліджувати Вашу трансляцію в будь-якому напрямку або контролювати перспективу в реальному часі за допомогою Reframe Live. Підтримується Facebook і YouTube.

Дистанційні зустрічі нового рівня
Виведіть свої віддалені зустрічі на новий рівень із вебкамерою 360. Під'єднайте Insta 360 ONE X 2 до своєї улюбленої платформи для конференц-зв'язку та захоплюйте всю кімнату на розділеному екрані.

Безпроблемні панорами
Гарні надширокі панорамні світлини. Жодних турбот або незграбних рухів камери. Просто торкніться InstaPano, щоб дістати чітку панораму.

Прев'ю у 360°
Ще однією відмінністю Insta360 ONE X2 від першого покоління є кольоровий сенсорний екран. Просто проведіть по ньому, щоб переглянути всю сцену на 360 градусів. Це видошукач, не схожий на жодний інший, і він на 40% більший, ніж раніше.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

21047 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!