За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Екшн-камера GoPro MAX Black (CHDHZ-201-RW)

код товару: U0385015
Ціна за одиницю:
21708 грн
+444 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матриця CMOS
Об'єктив 360 °
Зовнішній екран так
Діагональ зовнішнього екрана 2’’
Підтримка карт пам'яті MicroSD: до 128 ГБ
Режими зйомки 1440p: Max SuperView: 60, 30, 24 кадра/с; широкий: 60, 30, 24 кадра/с, Лінійний: 60, 30, 24 кадра/с; вузький: 60, 30, 24 кадра/с ,  1080p: Max SuperView: 60, 30, 24 кадра/с; широкий: 60, 30, 24 кадра/с, Лінійний: 60, 30, 24 кадра/с; вузький: 60, 30, 24 кадра/с
Наявність Wi-Fi так
Запис аудіо так
Джерело живлення Li-pol 1600 mAh
Розміри (Д х Ш х В, мм) 64 x 69 x 24 мм
Вага 154 г
Колір чорний
Особливості Bluetooth, GPS, NFC

Інші

Виробник GoPro
Модель MAX Black
Артикул CHDHZ-201-RW
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Традиційна зйомка 

GoPro + сферична зйомка. Розкрийте свій творчий потенціал. З камерою MAX ви можете створювати традиційні фото і відео в стилі HERO або сферичні матеріали з ефектом занурення. 

Max HyperSmooth 

MAX забезпечує неперевершену стабілізацію, використовуючи зйомку 180 градусів як основний буфер. 

Вирівнювання горизонту 

У режимі HERO революційне вирівнювання горизонту забезпечує плавне кінематографічне зображення при будь-зйомці, будь то дрифт на авто, трюки в повітрі або гри з дітьми. 

PowerPano 

Панорама без панорамування. Створюйте вражаючі панорамні фотографії 270 без спотворень - навіть не проводячи камеру вздовж горизонту. А також робіть кадри в русі і епічно Селфі. Якісне об'ємне звучання + стереозвук Шість мікрофонів забезпечують реалістичне об'ємне звучання або кращий стереозвук в історії GoPro. 

Спрямований звук 

Спрямований звук в режимі HERO дозволяє призначати пріоритет звуку з будь-якого боку камери, незалежно від використовуваного об'єктива, що ідеально підходить для відеоблогів. 

Цифрові об'єктиви 

Виберіть один з чотирьох цифрових об'єктивів в режимі HERO, щоб зробити знімок. Для фото і відео доступні режими вузький, лінійний, широкий і Max SuperView - з найширшим кутом огляду. 

Max TimeWarp 

Створюйте таймлапс-відео з суперстабілізаціей при русі під час зйомки. TimeWarp в режимі HERO динамічно регулює швидкість в залежності від руху, сцени і освітлення. Ви навіть можете уповільнити ефект до реального часу, щоб розглянути цікаві моменти, а потім торкнутися екрана, щоб повернутися до прискорення. 

Інтуїтивний сенсорний екран 

Станьте майстерним оператором. Завдяки сенсорному екрану управляти камерою дуже просто. А ще вибирати композицію кадру, переглядати відзнятий матеріал і робити Селфі в режимі HERO. 

Пряма трансляція в форматі 1080p 

Знімайте в режимі HERO і діліться моментами, проживаючи їх. Проводьте прямі трансляції в форматі 1080p в соціальних мережах, використовуйте стабілізацію Max HyperSmooth під час трансляцій через додаток GoPro App та зберігайте матеріали на SD-карту, щоб подивитися їх пізніше. 

Голосове управління 

Ви створюєте кадри голосом. З легкістю керуйте камерою MAX, використовуючи 13 голосових команд, наприклад «GoPro, знімай відео» або «GoPro, знімай фото». MAX розпізнає команди на наступних мовах: англійська (Австралія, Великобританія, Індія і США), іспанська (ЄС і Північна Америка), італійський, китайський (мандаринський діалект), корейська, німецька, португальська (Бразилія), російська, французька, шведський та японська . Склеювання в камері Завдяки функції склейки в камері ви можете з легкістю вивантажувати і редагувати сферичні матеріали в GoPro App. 

Перекомпонування + GoPro App 

Використовуйте додаток для зручного перетворення сферичних матеріалів в традиційні відео і фото, які можна переглядати, редагувати і публікувати. 

Компактна конструкція 

Завдяки легкій компактної конструкції і затискним кільцям ви можете взяти камеру з собою куди завгодно і створювати будь-які кадри. 

Екранні ярлики 

Налаштуйте екран для максимально швидкого доступу до найбільш часто використовуваних функцій. 

Портретна орієнтація 

Створюйте фото і відео в портретній орієнтації - ідеальний варіант, щоб відправити історію в Snapchat або Instagram. 

Таймер фотозйомки 

Встигніть потрапити в кадр! Таймер фотозйомки спрощує процес створення Селфі або групових фото на камеру GoPro. 

Короткі кліпи 

Створюйте кліпи на 15 або 30 секунд, які ідеально підходять для публікації в соцмережах. 

Міцність + водонепроникність 

MAX - міцна і водонепроникна камера, яка витримує занурення на глибину до 5 м. Але якщо вам цього мало, користуйтеся доданими захисними лінзами. 

Відео в форматі HEVC 

Заощаджуйте місце на SD-карті. Використовуйте стандарт HEVC (високоефективне кодування відеозображень), щоб скорочувати розмір файлів без втрати якості. 

GPS + датчики руху 

GPS визначає ваше місце розташування, висоту над рівнем моря і швидкість. Щоб поділитися своїми досягненнями, додайте до відео мітки з даними GPS в додатку GoPro App. 

Розпізнавання сцени 

У режимі HERO камера MAX знає, де ви знаходитесь: в снігу, на пляжі, під водою або десь ще. Це дозволяє додатку GoPro App вибрати кращі кадри і зробити з них приголомшливі відеоролики. 

Автовигрузка в хмару при використанні GoPro PLUS 

Вивантажуйте відео і фото з камери MAX в хмару - автоматично. GoPro PLUS навіть дозволяє вивантажувати матеріали з мобільного пристрою для максимальної зручності використання «на ходу». 

Підтримка швидкої зарядки 

Не завершуйте зйомку надовго. Придбаний окремо адаптер харчування Supercharger дозволяє заряджати акумулятор на 38% швидше. 

Підтримка кріплень + аксесуарів GoPro

Одягай. Закріплюй. Насолоджуйся. Понад 35 сумісних креплений і аксесуарів допоможуть вам зберегти свою історію.

GoPro Max – мініатюрна цифрова камера (екшн-камера), призначена:
• для зйомки від першої особи;
• створення якісних панорамних відео;
• створення Селфі, групових знімків і яскравих портретів;
• підготовки мультимедійних матеріалів для прямих трансляцій.
3 в 1
ГоуПро Макс дозволяє працювати з фотознімками, традиційними відео і сферичними роликами. Останні гарантують ефект стовідсоткового занурення.
Модель ідеально підходить для відеоблогеров, які створюють влоги під час відпочинку, подорожей і роботи.
У конфігурації камери передбачені чутливі мікрофони, які передають звук без спотворень. Також комфортну експлуатацію забезпечує передній екран.
Стабілізація
За вирівнювання зображення і усунення аберацій відповідає електронна система стабілізації. Зокрема, поліпшення якості картинки сприяє Max HyperSmooth – режим плавної зйомки, з яким навіть недосвідчені користувачі практично ніколи не «завалюють» горизонт.
Оптика
Для зйомки можна використовувати один з 4 об'єктивів цифрового типу. Наприклад:
• звужений;
• лінійного формату (без спотворень);
• з широким кутом огляду;
• максимально широкий Max SuperView.
Звук в 3Д
Всього в конструкції екшн-камери є 6 мікрофонів. Вони володіють спрямованої конструкцією, тому створюють ефект тривимірного звучання. Крім того, мікрофони ефективно пригнічують зовнішні шуми.
Захищеність
Екшн-камера готова до пригод і екстриму! Вона одягнена в стійкий до пошкоджень корпус, який легко витримує навантаження і випробування. Також надійний захист камери забезпечують доступні в базовому комплекті поставки лінзи і кришки. Модель не боїться води і без наслідків переносить занурення в водойми на глибину до 5 метрів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

21708 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!