За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Цифровий фотоапарат Olympus E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit white/silver (V205092WE000)

код товару: U0296671
Ціна за одиницю:
26173 грн
Ціна за одиницю:
24122 грн
Ціна за одиницю:
32475 грн
Ціна за одиницю:
22925 грн
+418 бонусів
+386 бонусів
+517 бонусів
+367 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип фотокамер Компактні
Стабілізація оптична

Сенсор

Тип матриці КМОП (CMOS)
Розмір матриці 4/3"
Загальна кількість пікселів 17.2 Mpx
Число ефективних пікселів 16.1 Mpx
Процесор обробки зображення TruePic VIII
Захист від пилу ультразвуковий хвильовий фільтр

Об'єктив (и)

Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit)
Підтримка змінних об'єктивів так
Мінімальна фокусна відстань 14 мм (35мм еквівалент: 24мм)
Максимальна фокусна відстань 42 мм (35мм еквівалент: 84мм)
Максимальна діафрагма f/3.5-5.6
Оптичний зум 3x

Система фокусування

Ручне фокусування так

Управління експозицією

Діапазон роботи експозаміру EV-2 - EV20
Фіксація автоекспозиції вручну ,  автоматичний режим
Еквівалентна чутливість ISO 100 - 25600

Параметри зйомки

Автоспуск 2/12 с
Максимальний розмір фотографії 4608 x 3456
Формат запису знімків JPEGRAW
Макс. роздільна здатність запису відео 3840x2160
Відео зі звуком є

Дисплей

Розмір ЖК-екрану 3"
Налаштування яскравості 7 рівнів
Сенсорний екран так
Поворотний екран так

Спалах

Спалах вбудований + башмак
Можливість підключення зовнішнього спалаху так

Пам'ять

Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC

Додаткові функції

Бездротовий зв'язок Wi-FiBluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси HDMIUSB

Фізичні характеристики

Фізичні розміри (д/в/г) 117 x 68 x 39 мм
Вага 332 г
Колір білий

Живлення

Тип живлення BLS‑50

Інші

Виробник Olympus
Модель E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit white/silver
Артикул V205092WE000
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-PL9 14-42 mm Pancake Zoom Kit white / silver (V205092WE000)
Люди кажуть, що я - творча особистість, і мені потрібна камера, яка дозволить мені висловити те, що я відчуваю. Мені подобається, що E-PL9 ніби знає, чого саме я хочу добитися від знімка. Камера настільки розумна, що я отримую потрібні кадри навіть в режимі Авто. Я можу роздруковувати свої фотографії у великому форматі, тому що камера знімає в чудовій якості.

Шукаєте натхнення? Нова камера Olympus PEN E-PL8 стане вашою персональною музою! Стильний корпус в темно-коричневому кольорі та інших класичних відтінках виділить цю камеру серед найбільш очікуваних новинок цього року. Сучасний дизайн, зручний функціонал, класичні вигини і шкіряна обробка металевого корпусу робить камеру такою ж яскравою і привабливою, як і ви. Шкіряні ремінці з нашої колекції модних аксесуарів, які відповідають кольору камери, будуть прикрашати ваш образ і привертати увагу оточуючих.

Діліться прекрасним!
Ми всі любимо Селфі! Але всі, хто коли-небудь намагався зробити гарний знімок, знають, що Селфі само по собі вже стало мистецтвом, і потрібно вміти все зробити правильно. З новою камерою Olympus PEN E-PL8 ви можете робити Селфі в повний зріст. Підключена до смартфону, ця компактна системна камера - ідеальний помічник, про який ви не могли і мріяти.
 
М'яке світло обволікає предмети зйомки; "Кава з собою" перетворюється на витвір мистецтва; їжа та напої стають особливими. Ви хочете поділитися своїми знімками з PEN Generation і всім світом. З камерою Olympus PEN E-PL8 ви можете ділитися захоплюючими моментами свого життя, різноманітні художні фільтри розширять ваш творчий потенціал і вдихнуть у ваші зображення особливий настрій. Ефекти художніх фільтрів в режимі Live View дозволять вам побачити готовий результат знімків.

Записуйте відео!
Іноді одне фото може сказати більше, ніж тисяча слів. І іноді одне відео може сказати більше, ніж тисяча фотографій. Завжди будуть моменти і події, яким необхідно рух. Завдяки доданої функції зйомки, ви можете знімати відеокліпи в форматі HD, з'єднувати безліч коротких відео, додавати музику за бажанням і зберігати їх на своєму смартфоні.

Діліться прекрасним!
Незабутні моменти стають більш приємними, коли ми можемо поділитися ними з іншими. Ось чому Olympus E-PL8 має вбудований Wi-Fi і додаток OLYMPUS Image Share, дозволяючи вам ділитися своїми емоціями з друзями і передплатниками, де б ви не знаходилися. У вашому профілі в Facebook і Instagram завжди будуть знімки високої якості.

Ідеальне поєднання. Неважливо, як красиво виглядає наряд на моделі - якщо вона не відчуває себе в ньому комфортно, ви не отримаєте хороший кадр. Те ж стосується і камери. Я приділяю велику увагу деталям і помічаю, що шкіряні вставки чудово гармонують з іншими матеріалами корпусу камери. Простий класичний дизайн надає витонченості. Так і з керуванням - ви просто натискаєте на сенсорний екран, щоб зробити знімок, не відволікаючись від процесу. Всі елементи знаходяться в потрібних місцях, до того ж я можу вибрати колір камери, щоб він пасував до мого стилю.

Самовираження. E-PL9 допомагає мені вдосконалюватися. Деякі функції, які раніше були заховані в меню, тепер доступні в режимі АР. Тепер я можу створювати знімки з Мультиекспозиція і прекрасні нічні фотографії. Змінні об'єктиви ще більше розширюють можливості для творчості. Мої фотографії тепер наповнені вражаючим професійним боке завдяки об'єктиву 45mm F1.8.

Діліться враженнями. Якщо у мене вийшла відмінна фотографія, я повинна зараз же нею поділитися! З E-PL9 і смартфоном це простіше, ніж коли-небудь. Я навіть можу завантажувати знімки з камери, коли вона знаходиться в сумці. Мій профіль в Instagram став популярнішим завдяки більш якісним фотографіям.

Полюбіть об'єктиви. Робіть зі своєю камерою те, що не може телефон - використовуйте змінні об'єктиви, щоб отримати від них максимум можливостей. Наприклад, об'єктив 30mm F3.5 Macro для зйомки крупним планом або 45mm F1.8 - для чудових портретів з вражаючим боке. Правильно обраний об'єктив також впливає на перспективу і "вирівнює" особа, надаючи йому природні пропорції.

Подружіться зі спалахом. Як правило, у спалахів погана репутація, але вона дійсно може допомогти зробити хорошу фотографію в умовах поганої освітленості. Фотографуєте когось перед вікном або проти сонячного світла? Використовуйте спалах, що заповнює, щоб згладити обличчя моделі. Спалах може "заморозити" рух, коли загальне освітлення занадто темне, а також забезпечити більш високу швидкість затвора і виділити об'єкт в темряві. E-PL9 дозволить вам контролювати кількість спалахів, щоб отримати потрібний ефект.


Японська Olympus Corporation - корпорація, заснована в 1919 році Такеші Ямасіта під початковим ім'ям Takachiho Seisakusho, для виробництва мікроскопів та термометрів. Вже в 1924 році було прийнято рішення відмовитися від виробництва термометрів на користь мікроскопів, а в 1934 році компанія зайнялася розробкою оптичних компонентів для фотокамер. У 1954 році компанія змінила ім'я на Olympus Optical Co.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

26173 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!