За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Аксесуари до електробритв Braun 11B

код товару: U0068795
Ціна за одиницю:
989 грн
+28 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сумісність Braun Series 1: 815, 835, 130, 140, 150

Інші

Виробник Braun
Модель 11B
Артикул 11B
Гарантія, міс 0
Штрихкод 4210201072645
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Корисний аксесуар BRAUN 11B гарантує якість і безпеку гоління. Даний аксесуар відноситься до типу сітка з ріжучим блоком. Підходить для моделей бритви BRAUN 170, 190, 180, 1775, 1735, 1715 Тип (Type) : 5727, 5728, 5729. Ніж даного аксесуара володіє фантастичними властивостями, выбривая всі волоски повністю. Те ж саме стосується і сітки. При цьому ви ніколи не зможете поранити себе, адже аксесуар зроблений з урахуванням усіх заходів безпеки. Варто пам'ятати, що ніщо не вічно, тому навіть BRAUN 11B слід зрідка міняти, благо зробити це зовсім не складно.

Електробритви Braun представлені різними серіями, що дає їм велику перевагу, дозволяючи серед десятка різних моделей, які відрізняються не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і функціональної і технічної оснащеністю, вибрати ту, яка підходить саме вашій шкірі, відповідає саме вашим запитам. Пропонуємо познайомитися з представницею першої лінійки електробритв Braun Series 1, з ергономічною і мобільного електробритвою Braun 170. Це пристрій, який відрізняється своїми компактними розмірами і стильним зовнішнім виглядом, здатне стати вашим власним асистентом, який допоможе завжди виглядати приємно і актуально.

Сучасне гоління вимагає сучасного підходу. Сьогодні ті методи засоби і способи гоління, які були актуальні раніше, вже не задовольняють потреби і запити сучасних чоловіків. З появою на ринку електробритв чоловіки змогли відчути і дізнатися, що гоління може бути набагато більш приємним, швидким, безпечним, комфортним і ефективним. Чоловіки отримали шанс виробляти максимально ефективне гоління за мінімально короткий час. При цьому особлива конструкція електробритв гарантувала досить надійний захист шкіри від можливості отримати які-небудь ушкодження.

Однак, з появою унікальних електробритв від компанії Braun рівень якості зручності швидкості та ефективності гоління піднісся на набагато більш високий рівень. Компактні, стильні і автономні, вони перетворили гоління в справжнє задоволення, розробляючи і створюючи інноваційні функції і технології, які подарували гоління ще більшу гладкість, ще більшу чистоту на ще більш тривалий час.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

989 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!