За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бінокль Praktica Rival 8x42 WP (926703)

код товару: U0474124
Ціна за одиницю:
3907 грн
+121 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Кратність наближення
Діаметр об'єктива 42 мм
Діаметр вихідної зіниці 5.25 мм
Фактор сутінків 18.33
Світлосила 27.56
Найменша відстань фокусування 5 м
Поле зору на 1000 м 115 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 56-76 мм

Конструктивні особливості

Оптична конструкція Roof
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Призми BaK4
Водостійкість IPX7

Додаткові характеристики

Довжина 150 мм
Ширина 127 мм
Вага 0.41 кг

Інші

Виробник Praktica
Модель Rival 8x42 WP
Артикул 926703
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Якщо ідеальний недорогий бінокль все ж існує, то, з великою ймовірністю, можна сказати, що це саме Praktica Rival. Він поєднує якісну оптику, простоту і надійність конструкції, має водозахит, високоякісні аксесуари і при цьому забезпечений 25-річною гарантією. Варто відзначити, що компанія Praktica стала першою, хто надав офіційну 25-річну гарантію на бюджетну серію біноклів, в тому числі і на бінокль Praktica Rival 8x42 WP.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, компанія Praktica більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, до сих пір продовжуючи отримувати безліч нагород за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використавши багаторічний досвід розробки фотооб'єктивів, для виробництва спортивної оптики.

Гладкий гумовий захисний шар полікарбонатного корпусу має велику площу рифленої накатки для надійного утримання в руках. Всі елементи корпусу і механічні вузли виконані просто і максимально надійно, що гарантує тривалу експлуатацію приладу.

Корпус бінокля захищений від проникнення вологи і пилу за міжнародним класом IPX7, що гарантує 100% захист від проникнення вологи, навіть якщо бінокль перебував до 30 хвилин на глибині 1 м. З метою запобігання запотівання оптики при перепаді температур і внутрішньої корозії, бінокль заповнений сухим азотом N2.

Кожна оптична поверхня лінз має багатошарове просвітлення, що забезпечує світле і контрастне зображення навіть в умовах зниженої видимості. Як і належить для високоякісного бінокля, призми Roof виготовлені з баритового крона BAK4 - скла, яке забезпечує однаково високу світлопропускну здатність по всьому полю. Для зручності спостереження бінокль оснащений кільцем діоптрійної корекції, механізмом зміни міжосьової відстані в широкому діапазоні, а також висувними наочниками з відмітками в декількох точках фіксації.

Бінокль укомплектований дійсно якісними аксесуарами, які не завжди можна зустріти і в біноклях більш високого класу. М'який широкий ремінь з неопрена дуже зручний при тривалому використанні. Кришки об'єктивів надійно закріплені гумовими пасками, вони не спадуть і не загубляться, але при необхідності можуть бути зняті. А напівтвердий кейс на блискавці забезпечить максимальний захист бінокля.

Praktica Rival 8x42 WP цілком підходить для більшості завдань, які можна виконувати за допомогою бінокля. Полювання, риболовля, спостереження спортивних змагань, міських визначних пам'яток, дикої природи або навіть зоряного неба будуть ефективнішими і більш захоплюючими з біноклем Praktica Rival 8x42 WP.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3907 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!