За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бінокль Praktica Toucan 10x50 (925771)

код товару: U0474125
Ціна за одиницю:
3687 грн
+149 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Кратність наближення 10х
Діаметр об'єктива 50 мм
Діаметр вихідної зіниці 5 мм
Фактор сутінків 22.36
Світлосила 25
Найменша відстань фокусування 6 м
Поле зору на 1000 м 131 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 56-76 мм

Конструктивні особливості

Оптична конструкція Porro
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Призми BaK4

Додаткові характеристики

Довжина 170 мм
Ширина 185 мм
Вага 0.85 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Praktica
Модель Toucan 10x50
Артикул 925771
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія Praktica стала першою, хто надав офіційну 25-річну гарантію на бюджетну серію біноклів, в тому числі і на Бінокль Praktica Toucan 10x50. Незважаючи на популярність більш компактних біноклів з призмами Roof, існує чимало поціновувачів хорошої оптики з класичним призмовим компонуванням Porro, що дозволяє досягти більш об'ємного і чіткого зображення. Саме для таких користувачів створена лінійка біноклів Praktica Toucan з найбільш популярним співвідношенням збільшення і апертури. У цій серії застосовані всі оптичні компоненти, необхідні для створення зображення високої якості. Це і призми з баритового крона BAK4, і багатошарове просвітлення кожної оптичної поверхні лінз і ширококутні окуляри великого діаметру, що створюють значний комфорт спостережень. Це універсальні моделі для полювання, для спостережень за живою природою, ландшафтами і міськими пам'ятками.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, до недавнього часу компанія Praktica була більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, до сих пір продовжуючи отримувати нагороди за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент. Вдало використовуючи багаторічний досвід розробки оптичних приладів, Praktica зайняла гідне місце серед виробників спортивної оптики найвищого класу.

Будучи впевненою в якості і надійності своєї продукції, компанія Praktica надає повну гарантію на всі свої оптичні прилади протягом 25 років.

Характерна особливість лінійки Toucan - це надання найбільш якісної оптики за найбільш прийнятну ціну. Саме якості передачі зображення приділено найбільшу увагу.

Повне багатошарове просвітлення оптики і достатні світлосильні характеристики дозволяють користуватися даною моделлю не тільки в яскравий сонячний день, але і при похмурій погоді. Призми класичного компонування Porro виконані з оптичного скла BAK4, особливістю якого є передача зображення без периферійного затемнення. Ширококутні окуляри дозволяють домогтися поля зору в 131 м/1000 м., що є відмінним показником. Дійсно великий винос зіниці дозволить використовувати бінокль, не знімаючи окуляри. Гумове покриття корпусу забезпечує надійне утримання бінокля і захищає його від зовнішніх атмосферних, і механічних впливів. Зручне центральне колесо фокусування має великий діаметр і відмінну чіпку гумову накатку, завдяки чому фокусування здійснюється максимально плавно, і точно. Базова комплектація включає широкий нашийний ремінь з неопрена (м'який, довговічний, гіпоалергенний матеріал), що вельми зручно при тривалих походах або на полюванні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3687 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!