За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бінокль Praktica Pioneer 10x26 WP Red (927327)

код товару: U0474117
Ціна за одиницю:
3744 грн
Ціна за одиницю:
3687 грн
+151 бонус
+128 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Кратність наближення 10х
Діаметр об'єктива 26 мм
Діаметр вихідної зіниці 2.6 мм
Фактор сутінків 16.12
Світлосила 6.76
Найменша відстань фокусування 4 м
Поле зору на 1000 м 98 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 56-72 мм

Конструктивні особливості

Оптична конструкція Roof
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Призми BaK4
Водостійкість IPX7

Додаткові характеристики

Довжина 117 мм
Ширина 115 мм
Вага 0.265 кг
Колір червоний

Інші

Виробник Praktica
Модель Pioneer 10x26 WP Red
Артикул 927327
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія Praktica стала першою, хто надав офіційну 25-річну гарантію на всю спортивну оптику від бюджетних моделей до моделей преміум класу, в тому числі і на Бінокль Praktica Pioneer 10x26 WP Blue. Серія біноклів Pioneer зроблена з акцентом на компактність і зручність використання. Полікарбонатний корпус з відкритим мостом має полегшену двохшарнірну конструкцію, що дозволяє без зволікання дістати з сумки і надійно фіксувати бінокль навіть однією рукою. Високі оптичні характеристики забезпечують лінзи з повним багатошаровим просвітленням і призми зі скла BAK4. Praktica Pioneer 10x26 WP Blue - це відмінний туристичний бінокль, який можна тримати завжди напоготові.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, компанія Praktica більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, до сих пір продовжуючи отримувати безліч нагород за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використавши багаторічний досвід розробки фотооб'єктивів, для виробництва спортивної оптики.

Зручність дизайну бінокля Praktica Pioneer 10x26 WP Blue досягається сучасною конструкцією корпусу з двома шарнірами (Open Hinge). Завдяки такій компоновці бінокль придбав більшу надійність і зручність використання. Бінокль практично нереально випустити з рук, що дуже важливо при швидкому пересуванні для мисливця або туриста.

На всі оптичні поверхні бінокля (лінзи і призми) нанесено декілька шарів просвітлюючого покриття, здатного в значній мірі збільшити світлову пропускну здатність оптичного приладу до 95-96%. Баритові призми (скло BAK4) мають певний коефіцієнт заломлення, що дозволяє видати однаково світле і незатемнене зображення по всьому полю зору.

Полікарбонатний корпус приладу повністю герметичний, наповнений сухим азотом, і гарантує 100% водозахисту за міжнародним класом IPX7, а також не допускає запотівання оптики зсередини. Короткочасне занурення приладу в воду жодним чином не позначиться на його роботі.

Бінокль має всі необхідні регулювання для комфортного використання. Завдяки особливостям конструкції, міжосьова відстань може змінюватися в досить широкому діапазоні. Різкість встановлюється великим і інформативним центральним колесом. При необхідності можна зробити діоптрійну корекцію кільцем на правому окулярі. Поворотно-висувні наочники фіксують максимальний винос зіниці на відстані 14 мм. На відміну від багатьох біноклів подібного типорозміру, дана модель має можливість кріплення штативного адаптера.

У комплектації бінокля особливо хочеться виділити наявність кришок і об'єктивів, і окулярів, що не властиво для біноклів подібного розміру. Крім того, кришки об'єктивів надійно закріплені гумовими пасками, вони не спадуть і не загубляться, але при необхідності можуть бути зняті. Широкий нашийний ремінь значно додає зручності використання особливо під час тривалих переходів, коли бінокль висить на шиї.

Завдяки ергономічному дизайну, невеликим розмірам, хорошому зображенню і доступній ціні, біноклі Praktica Pioneer безсумнівно будуть користуватися попитом у тих, хто цінує місце в своєму рюкзаку і гроші у своєму гаманці.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3744 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!