За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бінокль Praktica Avro 10x42 WP (925773)

код товару: U0474105
Ціна за одиницю:
5927 грн
Ціна за одиницю:
5927 грн
+203 бонуса
+198 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Кратність наближення 10х
Діаметр об'єктива 42 мм
Діаметр вихідної зіниці 4.2 мм
Фактор сутінків 20.49
Світлосила 17.64
Найменша відстань фокусування 2.5 м
Поле зору на 1000 м 110 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 56-74 мм

Конструктивні особливості

Оптична конструкція Roof
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Призми BaK4
Водостійкість 100% водонепроникний корпус

Додаткові характеристики

Довжина 146 мм
Ширина 128 мм
Вага 0.685 кг

Інші

Виробник Praktica
Модель Avro 10x42 WP
Артикул 925773
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія Praktica стала першою, хто надав офіційну 25-річну гарантію на всю спортивну оптику від бюджетних моделей до моделей преміум класу, в тому числі і на бінокль Praktica Avro 10x42 WP. В першу чергу звертає на себе увагу дизайн цієї серії біноклів. Він стильний і в той же час стриманий, бінокль виглядає як прилад преміум класу і в той же час тут немає нічого зайвого. Колір корпусу також дуже індивідуальний, причому для цього не довелося вдаватися до яскравої палітри. В іншому ж це бінокль середнього рівня, який за класом просвітління, якості скла призм і водозахисту, і матеріалами корпусу не поступається більш дорогим моделям виробника. Це оптичний прилад для вимогливого, але не розпещеного мисливця або мандрівника.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, компанія Praktica більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, до сих пір продовжуючи отримувати безліч нагород за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використавши багаторічний досвід розробки фотооб'єктивів, для виробництва спортивної оптики.

Стильний корпус бінокля виконаний з полікарбонату - сучасного міцного і в той же час легкого матеріалу, легко піддається формуванню. Зовні бінокль традиційно має гумову оболонку з дрібним рифленням для надійного захоплення рукою і захисту оптики від випадкових ударів і падінь. Центральне колесо фокусування і кільце діоптрійної корекції виконані з алюмінію. Конструкцією передбачена можливість кріплення штативного адаптера для установки бінокля на повноцінний фотоштатив.

Внутрішні порожнини бінокля заповнені сухим азотом, ущільнювальні кільця герметичні і не допускають не тільки проникнення вологи всередину, але і появи найменшого конденсату на внутрішніх оптичних поверхнях при різкій зміні температури. Оскільки бінокль захищений по класу IPX7, короткочасне занурення в воду не завдасть будь-яких ушкоджень приладу.

Оптика бінокля відповідає стандартним вимогам до якісних біноклів для полювання і спорту, включаючи повне багатошарове просвітлення всіх оптичних поверхонь (FMC) і призми з баритового крона BAK4. Покриття, що просвітлює в фіолетових тонах забезпечує передачу кольору максимально близьку до природних кольорів. Всередині на труби бінокля нанесено матове покриття, яке не допускає появу відблисків і небажаних перевідбиттів. В результаті отримуємо по всьому полю однаково світле зображення. Мінімальна дистанція фокусування 2.5 метра дозволить спостерігати за об'єктами, що знаходяться в прямому сенсі "під ногами".

Традиційно різкість зображення налаштовується центральним колесом, також передбачена можливість діоптрійної корекції за допомогою кільця на правому окулярі, щоб підлаштувати прилад під індивідуальні особливості зору. Центральне колесо і кільце діоптрійної корекції виконані в одному стилі і дозволяють проводити дуже точне регулювання, завдяки великому діаметру, і тактильно відчутній профільованій накатці. Міжосьова відстань коригується в широкому діапазоні. Наочником фіксують точку виносу зіниці на відстані 18 мм, що дозволяє користуватися цим приладом як в окулярах, так і без них. Таким чином, бінокль має всі необхідні регулювання для зручності користування.

У комплектацію бінокля включений напівтвердий кейс на блискавці, що надійно захищає прилад, кришки окулярів, кришки об'єктивів, зручно закріплені на гумових поясках, а також серветка для протирання оптики і широкий нашийний ремінь, виконаний з неопрена - довговічного матеріалу з високою еластичністю, хімічною стабільністю і стійкістю до високих, і низьких температур.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5927 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!