За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бінокль Hawke Endurance ED 10x25 Green (926256)

код товару: U0443630
Ціна за одиницю:
8511 грн
+188 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Характеристики

Оптичні характеристики

Кратність наближення 10х
Діаметр вихідної зіниці 2.5 мм
Найменша відстань фокусування 2 м
Поле зору на 1000 м 96 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 40-74 мм

Конструктивні особливості

Оптична конструкція Roof
Призми BaK4
Водостійкість захист від вологи

Додаткові характеристики

Довжина 108 мм
Ширина 114 мм
Вага 0.31 кг
Колір зелений

Інші

Виробник Hawke
Модель Endurance ED 10x25 Green
Артикул 926256
Гарантія, міс 120
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Біноклі серії Endurance від виробника Hawke Optics зарекомендували себе, як оптичні прилади з оптимальним співвідношенням високої якості та оптимальної ціни. Компактні моделі Endurance ED - це великі можливості в компактному корпусі. Якщо Ви хочете отримати невеликий бінокль, який вміщається в долоні, з відмінними характеристиками, але не звикли до компромісів - бінокль Hawke Endurance ED - це те, що Вам потрібно. Остання генерація біноклів Hawke Endurance ED значно відрізняється від попередників в першу чергу вищим класом оптики. Низькодисперсне ED-скло лінз гарантує практично ідеальну передачу кольору без хроматичних спотворень. Призми з барієвого крона BAK4 з нанесеним покриттям для фазової корекції дозволять досягти необхідної чіткості і контрастності зображення. Надійна конструкція магнієвого корпусу з подвійним мостом (Twin Hinge) і гумове покриття зі змінним профілем забезпечать зручний і надійний хват приладу рукою або пальцями.

  • Extra Low Dispersion Glass (оптичне скло з наднизькою дисперсією) забезпечить ідеальну кольорову передачу зображення і високий ступінь роздільної здатності. Коефіцієнт заломлення променя низькодисперсним склом вкрай невисокий і мало залежить від частоти світла (від спектра). Всі світлові хвилі заломлюються на однакову величину кута, забезпечуючи бездоганну чіткість зображення. Застосування даного скла дозволяє до мінімуму звести таку прикру аберацію, як хроматизм. Вартість ED-скла досить висока, саме тому виробники високотехнологічної спортивної оптики застосовують його тільки в своїх продуктах преміум-класу.
  • Phase Correction - це спеціальне фазокоригуюче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призмової обертаючої системи у вигляді найтонших шарів. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельних пучка світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. Phase Correction коригує цей зсув. Як результат - зображення максимально чітке і контрастне. Вартість такого покриття досить висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі тільки імениті виробники оптики. Сьогодні без фазокоригуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмовою системи Roof.
  • Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому діапазоні і сприяє високій контрастності і передачі кольору в природних тонах.
  • BAK4 (барієвий крон) - особливий вид оптичного скла, який використовується для виготовлення призм оптичних приладів. Цей матеріал має більш низький коефіцієнт дисперсії (розсіювання світла), ніж скло, використовуване для бюджетних моделей. Як наслідок - помітно знижується хроматична аберація (райдужна оболонка на різких межах переходу від темного до світлого). Крім того, строго певний показник заломлення світла дозволяє уникнути віньєтування (явища урізання світлового пучка по краях), що забезпечує рівномірно світле зображення по всьому полю зору.
  • Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем і захищена від проникнення вологи при занурення в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу ні найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не страшні.
  • Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутнє запітніння зсередини, а отже не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.
  • Порівняно мала вага магнію і твердість у сплавах, дозволяє використовувати його в різних галузях промисловості з підвищеними вимогами до експлуатаційних характеристик. Корпуси біноклів, виконані з магнієвого сплаву, вважаються на даний момент найбільш надійними і високоякісними і відрізняються високою точністю обробки, що завжди позитивно відбивається не тільки на зовнішньому вигляді приладу, але і на якості кінцевого складання. Оптика в таких корпусах послужить протягом максимально тривалого часу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8511 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!