За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бігова доріжка Spirit XT485.16

код товару: U0357874
Ціна за одиницю:
82900 грн
+3645 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення домашні
Конструкція складні
Потужність двигуна 4 к.с.
Пікова потужність 6.5 к.с.
Максимальна швидкість 18 км/г
Зміна кутів нахилу 0-15%
Максимальна вага користувача 193 кг
Регулювання кута нахилу електрична
Система амортизації VCS еластоміри
Розмір бігової поверхні 56 х 152 см
Бігове полотно двошарове
Дисплей LСD
Показання дисплея кількість кіл ,  програма ,  профіль тренування ,  калорії ,  кут нахилу ,  пульс ,  дистанція ,  час ,  швидкість
Програми 12 тренувальних програм
Додатково контактне вимірювання пульсу ,  дистанційне вимірювання пульсу ,  транспортувальні ролики ,  вентилятор ,  звукова система ,  Bluetooth
Розміри в робочому вигляді 208 х 89 х 145 см
Розміри в складеному вигляді 124 х 89 х 180 см
Вага 122 кг

Інші

Виробник Spirit
Модель XT485.16
Артикул XT485.16
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бігова доріжка SPIRIT Esprit XT-485.16 - нова версія бігових доріжок Spirit з великим розміром бігового полотна, свіжим дизайном і вбудованим Bluetooth для регулярного використання в домашніх умовах. Оснащена ультрасучасним модулем контролю пульсу під час тренування. Двигун: мотор постійного струму номінальною потужністю 4 к.с., пікової потужністю мотора - 6.5 к.с. Спеціальне кріплення двигуна з штампованої сталі забезпечує постійне рівномірний натяг і, як наслідок, надійну роботу.

Захист двигуна від перегріву. Моторний відсік зроблений таким чином, щоб забезпечити циркуляцію повітря навколо двигуна і електроніки, не даючи можливості нагріватися. Всі електронні блоки встановлені на алюмінієві платформи, які виступають в якості поглиначів тепла, це у багато разів продовжить службу електронної начинки; Програмний модуль має дванадцять тренувальних програм + 6 "швидких" клавіш управління швидкістю і кутом підйому. Приємний дизайн консолі з контрастним 9 '' LCD дисплеєм, що відображає всю необхідну інформацію під час заняття і резюмують дані після закінчення тренування.

Унікальна функція контролю частоти серцебиття Heart Rate, виконана у вигляді графічної колірної шкали, яка, виходячи з віку, показує співвідношення поточного пульсу до максимально допустимому пульсу. Індикатор загоряється бурштиновим кольором при навантаженні в 50-60%, зеленим 65-80%, а червоним при 85% і вище, це дозволяє проводити тренування з максимальною ефективністю. Функція контролю активованих груп м'язів під час тренування Muscle activation, виконана у вигляді графічної колірної шкали, що відображає ступінь навантаження і залученості в роботу груп м'язів.

Вбудований в центральну консоль вентилятор обдування тіла що займається. Якісне зносостійке 2-хслойную бігове полотно з великою біговій поверхнею 56 х 152 см. Амортизаційна платформа виконана на VCS-еластомеру. Шість спеціальних подушок, розподілених в рівній мірі по всі площі, ефективно поглинають ударну навантаження, зберігаючи суглоби і забезпечуючи безпечні тренування, що особливо важливо для тривалих тренувань

25 мм фенольні дека. Додаткові кнопки управління швидкістю і кутом нахилу бігового полотна на бічних поручнях (0 ~ 9). Нагрудний датчик пульсу поставляється в комплекті з біговою доріжкою. Вбудована звукова стереосистема, підключення MP3 і iPod. Для високого комфорту і безпеки встановлений гідравлічний циліндр, який полегшує процедуру складання / розкладання доріжки. Надійна система складання забезпечує компактне зберігання і можливість швидкого переміщення не схилили важкий тренажер, завдяки чотирьом опорним роликам на відміну від двох, як це зазвичай у інших виробників. Тримач для пляшки, полиця для журналів, мобільного телефону.

Транспортувальні ролики. Висока якість матеріалів і збірки, великий вал для стабільного зчеплення, надійні підшипники комерційного рівня, широкі приводні ремені, великий рідкокристалічний дисплей з блакитною підсвіткою, дистанційне вимірювання пульсу і поставка в комплекті з біговою доріжкою нагрудного кардиодатчики, потужний двигун і просторе багатошарове бігове полотно, добре налаштована амортизація, тривалий термін гарантії - основні переваги бігової доріжки SPIRIT Esprit XT-485.16.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

82900 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!