За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бігова доріжка FitLogic T532E

код товару: U0357869
Ціна за одиницю:
21351 грн
+503 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення домашні
Конструкція складні
Потужність двигуна 2.5 к.с.
Максимальна швидкість 16 км/г
Максимальна вага користувача 120 кг
Регулювання кута нахилу механічна
Система амортизації присутня
Розмір бігової поверхні 45 х 130 см
Дисплей LСD
Показання дисплея час ,  пульс ,  калорії ,  дистанція ,  швидкість
Програми 64 передвстановлених
Додатково контактне вимірювання пульсу ,  транспортувальні ролики ,  звукова система
Розміри в робочому вигляді 168 х 76 х 139 см
Розміри в складеному вигляді 110 х 76 х 147 см
Вага 60 кг

Інші

Виробник FitLogic
Модель T532E
Артикул T532E
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бігова доріжка електрична FitLogic T532E - це новий, більш комфортний і сучасний кардиотренажер, який відмінно підійде для використання в домашніх умовах.

Доріжка електрична FitLogic T532E оснащена сучасною системою амортизації Dual-Cushion System з використанням подвійної повітряної подушки з поліуретану (що включає силіконову подушку), які поглинають вібрації і мінімізують ударне навантаження на суглоби під час тренування. На цій біговій доріжці, за допомогою електродвигуна в 2,5 кінських сили, можна розвивати швидкість від 1 до 16 км / год.

При цьому можна як просто ходити, або побігати в повільному темпі в якості розминки так і скористатися однією з 64 попередньо встановлених програм для 8 різних цілей тренувань і з 8 різними рівнями інтенсивності по кожному тренуванні. Результати тренування виводяться на 5 "LCD дисплей з блакитною підсвіткою, який встановлений на центральній консолі тренажера. Для більш комфортних тренувань в консоль вбудовані динаміки і роз'єм AUX для підключення MP3.

Після проведеної тренування бігову доріжку FitLogic T532E можна скласти, піднявши полотно (система складання посилена пневмоцилиндром), а завдяки транспортувальним роликам легко перемістити в будь-який зручний для зберігання тренажера місце.

Тренуйте свої м'язи в домашніх умовах разом з біговою доріжкою FitLogic T532E. Універсальний модуль включає в себе 64-ри програми з різними рівнями інтенсивності, і цілями. Завдяки цьому можна вибрати програму під себе.

Забудьте про дискомфорт, адже тут встановлена ​​система амортизації Dual-Cushion System, яка включає в себе дві повітряні подушки. Роз'єм під MP3, кнопки швидкого старту і аварійної зупинки, широке бігове полотно і дисплей створюють всі необхідні умови для продуктивної тренування. При необхідності можна регулювати кут нахилу полотна в трьох рівнях. Складання доріжки просте і зручне, завдяки мінімальній кількості з'єднань.

Двигун: мотор постійного струму номінальною потужністю - 2,5 л.с .; Програмний модуль має 64 встановлені програми для 8 різних цілей тренувань і 8 різних рівнів інтенсивності по кожному тренуванні; Симпатичний дизайн консолі з 5 "LCD дисплеєм з блакитною підсвіткою; Вбудовані динаміки і роз'єм для підключення MP3; Кнопки аварійної зупинки і швидкого старту.

Дека з високоякісного МДФ товщиною 18 мм; Сучасна система амортизації Dual-Cushion System з використанням подвійної повітряної подушки (що включає силіконову подушку); Для високого комфорту і безпеки встановлений гідравлічний циліндр полегшує процедуру складання / розкладання доріжки; Мінімум з'єднань в конструкції - вимагає мінімум зусиль при складанні; Безпечна система блокування; Транспортувальні ролики.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

21351 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!