За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Батарея універсальна ZMI Powerbank QB821A 20000mAh 18W White (667554)

код товару: U0529911
Ціна за одиницю:
1110 грн
+28 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основне

Ємність 20000 mAh
Електрохімічна система Li-pol
Джерело заряду батареї USB
Інтерфейси підключення (вхід) microUSBUSB Type-C
Інтерфейси підключення (вихід) USB Type-C1 х USBmicroUSB
Колір білий

Інші

Виробник ZMI
Модель Powerbank QB821A 20000mAh 18W White
Артикул 667554
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934263404234
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Максимальна ефективність і неперевершений стиль

Зовнішній акумулятор ZMI QB821A 20000 мАч 18 Вт - це сучасна ємна модель, яка ефективно заряджає одночасно два девайса. Нарівні з такими гаджетами, як смартфони, планшети, ноутбуки, дане портативний автономне зарядний пристрій забезпечує зарядку слабкострумових міні-девайсів, таких як розумні годинник. Для максимальної інформативності гаджет оснащений дисплеєм, на якому відображається інформація про рівень зарядки гаджета в процентному співвідношенні.

Широка область використання

Зовнішній акумулятор ZMI QB821A 20000 мАч 18 Вт оснащений відразу 4 роз'ємами. Пара портів мають інтерфейс USB-A і можуть бути одночасно задіяні для зарядки безлічі сучасних девайсів. Вхідний порт micro USB і Type-C мають можливість наскрізної швидкої зарядки. Зручне розташування на бічній грані забезпечує комфортне підключення.

Правильна зарядка слабкострумових пристроїв

Зовнішній акумулятор ZMI QB821A 20000 мАч 18 Вт має можливість зарядки великої кількості девайсів, включаючи такі міні-девайси, як фітнес-браслети, розумні годинник, Bluetooth-гарнітури і т.п. Безпечна і правильна зарядка гарантується за рахунок спеціальної технології мікрострумової зарядки. Пристрій безпечно поповнюється енергією з необхідними параметрами струму і напруги. Для активації режиму мікрострумів досить двічі натиснути на кнопку включення.

Ергономічність і стильний вигляд

Зовнішній акумулятор ZMI QB821A 20000 мАч 18 Вт радує елегантним сучасним дизайном в стилі хай-тек. Суворі і в той же час елегантні лінії поєднуються з міцність і надійністю конструкції. Білий корпус виготовлений з надійного міцного пластику, який оброблений з використанням інноваційних технологій. Рифлена поверхня забезпечує антиковзні характеристики, тому Power Bank НЕ вислизне з рук. Компактні розміри дозволяють його легко брати з собою.

Все необхідне в комплекті

Зовнішній акумулятор ZMI QB821A 20000 мАч 18 Вт має все необхідне для якісної зарядки девайсів. Тому все, то необхідно буде - це просто підключити електронний пристрій до Power Bank за допомогою кабелю-перехідника, який йде в комплекті. Надійний, якісний, міцний кабель оснащений популярними і поширеними інтерфейсами роз'ємів USB-A і micro USB / Type-C.

Надійна і безпечна експлуатація

Зовнішній акумулятор ZMI QB821A 20000 мАч 18 Вт ретельно розроблявся з урахуванням ефективності, комфорту і безпеки. Тому має 6-ю ступенями захисту. Гаджет не боїться перегріву, переразряда, короткого замикання, надлишкового заряду. Корпус стійкий до пошкоджень і виконаний з жаростійких матеріалів. Заряджайте улюблені девайси легко і безпечно протягом довгих років служби.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1110 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!