За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Батарея універсальна ZMI Powerbank JD810 10000mAh 18W Black (667551)

код товару: U0529910
Ціна за одиницю:
656 грн
+18 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основне

Ємність 10000 mAh
Електрохімічна система Li-pol
Джерело заряду батареї USB
Інтерфейси підключення (вхід) USB Type-C
Інтерфейси підключення (вихід) USB Type-C2 х USB
Матеріал корпусу пластик
Колір чорний

Інші

Виробник ZMI
Модель Powerbank JD810 10000mAh 18W Black
Артикул 667551
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934263403978
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ємна портативна універсальна батарея

Зовнішній акумулятор ZMI JD810 10000 мАг 18Вт - це надійна портативна батарея з запасом ємності в 10 000 мАг, яка забезпечує одночасну зарядку 3 пристроїв. Power Bank виконаний в компактному ергономічному форм-факторі і має легку вагу. Дана модель підтримує швидку зарядку 18 Вт і ідеально підходить для підзарядки акумуляторних батарей безлічі сучасних девайсів, таких, як: смартфони, планшети, плеєри, камери, навігатори і т.д.

Підтримка швидкої зарядки

Зовнішній акумулятор ZMI JD810 10000 мАг 18Вт є універсальним зарядним пристроєм з підтримкою технології швидкої зарядки PD 18 Вт. Це дозволить заощадити час і повністю зарядити акумуляторну батарею вашого девайса. Наприклад, дана портативна батарея за півгодини може зарядити iPhone 11 на 55%, в той час, як зарядка стандартним адаптером дозволяє досягти тільки 18% заряду за цей же час. Слід пам'ятати, що при одночасної зарядки відразу трьох девайсів потужність швидкої зарядки може досягати 15 Вт, тобто зменшується.

Підтримка зарядки мікрострумами

Зовнішній акумулятор ZMI JD810 10000 мАг 18Вт може ефективно заряджати величезна кількість електронних пристроїв. Крім стандартної зарядки девайсів дана модель підтримує технологію зарядки мікрострумами. Це має велике значення для якісного і безпечного заповнення енергії такими гаджетами, як: фітнес-браслети, смарт-годинник, Bluetooth-гарнітури і т.п. Для активації режиму мікрострумової зарядки необхідно просто двічі натиснути на кнопку харчування зовнішнього акумулятора.

Стильний дизайн і якісна збірка

Зовнішній акумулятор ZMI JD810 10000 мАг 18Вт відрізняється привабливим мінімалістичним зовнішнім виглядом з плавними округлими лініями по краях. Рифлена поверхня Power Bank значно покращує тактильні відчуття і забезпечує кращу фіксацію на гладкій поверхні. Крім того, пристрій менше ковзає і випадково не впаде. Товщина корпусу складає 1,5 см. За рахунок маленьких габаритів гаджет легко поміститься в кишеню, сумку і т.д. Взявши зовнішній акумулятор з собою, ви завжди залишатиметься на зв'язку.

універсальність зарядки

Зовнішній акумулятор ZMI JD810 10000 мАг 18Вт може одночасно заряджати до 3 електронних девайсів. Він має 3 вихідних порту: два стандартних USB-A і один USB-C. У комплектації до зовнішнього портативного акумулятора є кабель з інтерфейсом USB-Type C, який забезпечить зарядку самого Power Bank. Для виготовлення корпусу використовувався міцний вогнетривкий пластик, тому комфортна і довга експлуатація ефективної портативної батареї забезпечена.

Безпека використання

Зовнішній акумулятор ZMI JD810 10000 мАг 18Вт оснащений хорошим захисним функціоналом. Мікросхема високої якості істотно підвищує швидкість перетворення електричної енергії і гарантує стабільність струму в зарядному пристрої. Також безпеку використання гарантується захистом від короткого замикання, перегріву, перевантаження. Power Bank ви зможете використовувати при температурному режимі від 0 до +40 градусів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

656 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!