За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Багатофункціональний пристрій Konica Minolta ineo 226 (in226SET03_TN)

код товару: U0292637
Ціна за одиницю:
30572 грн
+745 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Важливо Потребує запуску сервісним інженером!
Тип МФУ лазерний
Технологія друку лазерна
Тип друку монохромний
Призначення для офісу

Функції принтера

Максимальний формат друку A3
Максимальна роздільна здатність, dpi 600 x 600
Час виходу першої сторінки 15 сек
Швидкість монохромного друку 22 стор/хв

Функції копіра

Максимальна швидкість монохромного копіювання 22 стор/хв
Час виходу першої копії 15 сек
Роздільна здатність при копіюванні, dpi 600 x 600
Масштабування 25 - 400 %

Функції сканера

Оптична роздільна здатність сканера 600 х 600

Подача паперу

Щільність паперу 64 - 157 г/м²

Додаткові характеристики

Оперативна пам'ять 128 МБ
Інтерфейси USB
Сумісний оригінальний картридж TN-118

Фізичні характеристики

Вага 28.2 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Konica Minolta
Модель ineo 226
Артикул in226SET03_TN
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA ineo 226 (in226SET03_TN) є справжньою знахідкою для малого бізнесу, основна частина документообігу якого здійснюється в чорно-білому режимі - це рахунки, прайс-листи, копії, а також відскановані документи. На інтуїтивно зрозумілій панелі управління всього кілька кнопок, за рахунок чого апарат простий і зручний в обігу. Навіть технічно непідготовлені користувачі швидко навчаться працювати з апаратом і зможуть легко виготовляти необхідну друковану продукцію. Зі швидкістю 22 стор / хв Konica Minolta Ineo 226 швидко копіює різні документи, включаючи діаграми, газетні статті та посвідчення особи, для яких передбачено спеціальний режим. Перевага для користувачів полягає не тільки в зручності і простоті використання, але і в високій якості друку.

Можливості друку та сканування Konica Minolta Ineo 226 привносять функціональність і зручність в будь-яке офісне оточення. БФП дозволяє друкувати практично будь-які документи на великому діапазоні друкованих матеріалів. За допомогою TWAIN-сканування користувачі можуть створювати архіви найбільш важливих документів, щоб забезпечити до них простий доступ в майбутньому і при необхідності додрукувати. Висока економічність компактного і легкого Konica Minolta Ineo 226 є особливо привабливою для користувачів. Вона обумовлена ​​високими енергозберігаючими характеристиками, які підтверджені стандартом Energy Star. Пристрій володіє відмінними параметрами економічності, використовуючи режими сну і очікування, при цьому забезпечуючи швидкий прогрів. Для KONICA MINOLTA ineo 226 застосовуються високоякісні і високоємні витратні матеріали. Вони володіють довгим терміном служби і їх не потрібно часто міняти. Все це відповідає відразу двом завданням: дбайливе ставлення до навколишнього середовища та економія витрат користувача.

Переваги багатофункціональних пристроїв: економія офісного або домашнього простору. Невелика ціна. БФ, який об'єднує в собі функції копіра, принтера, сканера і факсу, коштує набагато дешевше, ніж всі ці пристрої, придбані окремо. Об'єднання принтера і сканера в одному блоці дозволяє копіювати як на копірі, навіть при вимкненому комп'ютері. Найчастіше можна зробити кілька примірників за один прохід скануючої лінійки. Зручність обслуговування і уніфікація витратних матеріалів та ресурсних блоків. Менша собівартість копії - наприклад, вартість відбитка зробленої за допомогою БФП копір-принтер-факс, значно нижче, ніж вартість тієї ж копії, зробленої за допомогою спеціального факсимільного апарату. Можливість двостороннього друку або копіювання, сканування, підключення до мережі (в деяких моделях).

Бренд Konica Minolta демонструє інтелектуальну творчість, а також прагнення до інновацій, надійність і дружність. Чотири унікальні характеристики дозволили реалізувати цінності бренду: широкий досвід в області обробки зображення; створення різноманітних і унікальних продуктів і послуг; застосування інноваційних технологій в створенні продуктів; широка географія присутності, яка дозволяє задовольняти всі потреби клієнтів. В основі нашого бренду лежить величезний технологічний досвід Konica Minolta, що дозволяє створювати інновації, які є постійним джерелом створення нових рішень для клієнтів.


Комплект поставки: БФП ineo 226; USB принт-сервер; OC-512 Кришка оригіналів сканування; Тонер TN-118.  

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

30572 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!