За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Автомобільний навігатор Garmin nuvi 3597 Nuvlux (010-01118-22 N)

код товару: U0142769
Ціна за одиницю:
13529 грн
+326 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Розмір та тип екрану 5" TFT
Роздільна здатність екрану 800x480
Об'єм вбудованної пам'яті 8 Gb
Розширення пам'яті microSD
Роз'єми miniUSB
Особливості Bluetooth
Навігаційна прогама НавЛюкс
Встановлена карта Карта України NavLux
Комплектація Навігатор, кріплення, кабель живлення, інструкція
Батарея Внутрішня літій-іонна
Габарити 13.8 x 7.7 x 1.3 см
Вага 192 гр

Інші

Виробник Garmin
Модель nuvi 3597 Nuvlux
Артикул 010-01118-22 N
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Автомобільний навігатор Garmin nuvi 3597 Nuvlux (010-01118-22 N) допоможе без зусиль знайти будь-яку необхідний адресу або тисячі об'єктів таких як: установи, ресторани, магазини і т.д. Просто знайдіть потрібний пункт Вашого призначення (можна як один, так і декілька) і використовуйте навігацію. Однак, якщо Вам не вистачає стандартних об'єктів ви можете їх додати. У моделі навігатора Nuvi 3597 виробник використовує поліпшену голосову навігаційну інструкцію для руху від кожного повороту до повороту. А функція Garmin Real Directions допоможе Вам дістатися до пункту призначення, вказуючи на найближчі орієнтири, будівлі і навіть світлофори. Тепер Вам не потрібно буде під час руху по абсолютно незнайомому місту шукати вулиці і назви до них. Завдяки новій технології Garmin Real Voice навігатор отримав звучний голос, який вимовляється природно. Дані функції, а саме Garmin Real Directions і Garmin Real Voice, Ви зможете використовувати тільки в наших моделях GPS-навігаторів.

Ви в будь-який момент можете підключити до свого навігатору Nuvi +3597 будь -який Bluetooth-сумісний пристрій (наприклад, смартфон), щоб здійснювати дзвінки Hands-Free, адже в навігаторі є вбудований мікрофон і динамік. Покладіть свій телефон в безпечне місце і розмовляйте по телефону, не відриваючи рук від штурвала авто і очей від дороги. Спеціально розроблена функція "Active Lane Guidance" (буквально - вибір смуги руху) супроводжується голосовими підказками, що в свою чергу допоможе Вам бути готовим до з'їзду з магістралі або до перехресть. При наближенні до потрібного перехрестя на екрані навігатора з'явиться яскрава анімаційна модель з стрілками, які позначають потрібну смугу для руху. Крім того, Ви зможете використовувати детальний вид перехресть у режимі Bird's Eye (вид зверху). Завдяки інноваційній функції photoReal Ви зможете переглянути реалістичні зображення необхідних перехресть на вашому маршруті, включаючи навколишнє Вас місцевість. Також на екрані навігатора Nuvi +3597 показані практично всі дорожні знаки, які є на вашому маршруті.

Елегантний і ультра тонкий - це саме те, що відрізняє навігатор Nuvi 3597 від інших. Він відмінно впишеться в салон практично будь-якого автомобіля. А покращений магнітний тримач гарантуватиме надійне кріплення навігатора і його зарядку під час Вашого руху. Під час руху на екрані навігатора Nuvi 3597 буде постійно показана карта дороги, а вся додаткова інформація буде відображатися в бокових вікнах пристрою. Якщо вам необхідні докладні дані, досить промовте або торкнуться екрану девайса. На екран навігатора Nuvi 3597 виводитимуться обмеження швидкості, а також поточна швидкість і точне Ваше час прибуття орієнтуючись на поточну швидкість. Поглянувши на дисплей пристрою, Ви відразу ж побачите назву вулиці, по якій рухайтеся в даний момент часу. Крім того, навігатор видасть попередження про найближчі шкільних зонах і відображатиме 3-мірні зображення як будівель, так і рельєфів, щоб Ви могли уявити собі, як виглядає місцевість, яка Вас оточує.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13529 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!