За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Автомобільний навігатор Garmin nuvi 2789 Nuvlux (010-01316-70 N)

код товару: U0142770
Ціна за одиницю:
14009 грн
+341 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Розмір та тип екрану 7" TFT
Роздільна здатність екрану 800x480
Розширення пам'яті microSD
Роз'єми miniUSB
Особливості Bluetooth
Навігаційна прогама НавЛюкс
Встановлена карта Карта України NavLux
Габарити 196 x 112 x 18 мм
Вага 352 гр

Інші

Виробник Garmin
Модель nuvi 2789 Nuvlux
Артикул 010-01316-70 N
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Автомобільний навігатор Garmin nuvi 2789 Nuvlux (010-01316-70 N) оснащений голосовим управлінням, великим 7-дюймовим екраном. Сенсорний екран дозволяє змінювати орієнтацію екрану, роблячи зручною навігацію не тільки на машині, але й пішки, а підтримка функції Multi-touch істотно спрощує роботу з картою. Досить покласти два пальці на сенсорний екран і розводячи / зводячи їх на дисплеї виставити потрібний масштаб. У Nuvi 2789 використовуються поліпшені "голосові навігаційні інструкції від повороту до повороту" завдяки функції Garmin Real Directions *. Це прості для розуміння інструкції, за допомогою яких пристрій підкаже вам дорогу, використовуючи помітні орієнтири, будівлі та світлофори. Більше не потрібно вчитуватися в назви вулиць. Замість цього ви будете чути чіткі навігаційні вказівки, наприклад: «Поверніть наліво за автозаправної станцією». Функція доступна тільки на території Європи.

Синхронізуйте ваш автонавігатор з пристроями, наприклад з смартфоном. Просто покладіть ваш телефон в бардачок, кишеню або в сумочку і як і раніше дзвоніть і приймайте дзвінки, не прибираючи рук від керма і не відволікаючись від дороги. Smartphone Link - це безкоштовний мобільний додаток, призначений для синхронізації навігатора Nuvi 2789 з iPhone або смартфонами на базі Android. У поєднанні з пристроєм, Nuvi 2789 може використовувати тарифний план вашого телефону для обміну інформацією, наприклад, де ви припарковані, точки інтересу (POI) і пункти призначення. Смартфон Link також дає вам доступ до Garmin Live Services, корисної інформації в режимі реального часу, таких як погода, умови руху. Послуги Garmin Live Services надаються безкоштовно і за передплатою. Функція Direct Access спрощує навігацію всередині складних пунктів призначення, таких як аеропорти і торгові центри, дозволяючи з легкістю знайти необхідне місце всередині великого приміщення.

При під'їзді до торгового центру функція Direct Access видасть додаткову інформацію про магазини, розташованих усередині будівлі. Автонавігатор Garmin Nuvi 2789 має можливість голосового управління. Говоріть, і пристрій відреагує відповідним чином, поки ваші руки будуть залишатися на кермі. Звичайно, ви також можете здійснювати управління за допомогою сенсорного інтерфейсу. На екрані приладу Nuvi 2789 постійно показана дорожня карта. Збоку відображається допоміжна інформація. Для отримання додаткових даних торкніться екрана.  На екрані Nuvi 2789 показується обмеження по швидкості, поточна швидкість і точний час прибуття. Подивившись на екран, ви відразу ж прочитаєте поточну вулицю.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14009 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!