За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Автомобільний навігатор Garmin Garmin dezl 770LMT Nuvlux (010-01343-11 N)

код товару: U0142773
Ціна за одиницю:
19633 грн
+474 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Розмір та тип екрану 7" TFT
Роздільна здатність екрану 800x480
Розширення пам'яті microSD
Роз'єми miniUSB
Особливості Bluetooth
Навігаційна прогама НавЛюкс
Встановлена карта Карта України NavLux
Габарити 198.1 x 121.1 x 25.5 мм
Вага 438 г

Інші

Виробник Garmin
Модель Garmin dezl 770LMT Nuvlux
Артикул 010-01343-11 N
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навігатор для вантажних машин Garmin Garmin dezl 770LMT Nuvlux (010-01343-11 N) з 7-дюймовим екраном з підтримкою функції Multi-touch оснащений функцією ALG (активний вибір смуги руху), голосовим управлінням, підтримкою камери заднього виду (камера в комплект не входить) і безкоштовним оновленням карти Європи, інформації про трафік для Європи. У Dezl 770LMT використовуються поліпшені "голосові навігаційні інструкції від повороту до повороту" завдяки функції Garmin Real Directions. Це прості для розуміння інструкції, за допомогою яких пристрій підкаже вам дорогу, використовуючи помітні орієнтири, будівлі та світлофори. За допомогою потужних динаміків підвищеній гучності навігатор надає навігаційні інструкції, які відмінно чутно навіть при підвищеному шумі на дорозі. Garmin Dezl 770LMT не тільки говорить вам, де повернути, а й виконує і ваші голосові команди. Кажете, і навігатор грамотно відреагує на ваш запит. Dezl 770LMT має функцію ALG (Active Lane Guidance) - активний вибір смуги руху, щоб допомогти вам при навігації. Функція Active Lane Guidance дозволяє розділити екран на дві частини, заздалегідь відображаючи потрібну смугу руху при повороті, перехресті або виїзді з траси на одній з них.

Для підвищення безпеки руху ви можете підключити до відео входу GPS-навігатора Dezl 770LMT камеру заднього виду (не входить в комплект) BC 30. При синхронізації з камерою навігатор відображає знятий відеоматеріал прямо на своєму дисплеї. Підключіть його до постійного джерела живлення і з легкістю перемикайтеся між навігаційним режимом і режимом камери. Установка камери заднього виду здійснюється фахівцями сервісної служби. GPS-навігатор для вантажних машин Garmin Dezl 770LMT поставляється з предзагруженной картою України (НавЛюкс) і картою Європи, включають більше 6 мільйонів об'єктів POI і необхідну інформацію про основних магістралях і шосе, включаючи висоту мостів, круті повороти, обмеження по вазі й інше. Введіть параметри своєї вантажівки (висота, маса, довжина і тип перевезеного вантажу), і пристрій розрахує маршрути спеціально для вашої машини і вантажу . При завданні декількох пунктів призначення навігатор запропонує найбільш ефективний маршрут.

Дуже простий вантажний профіль (Truck Profile) дозволяє міняти розмір причепа одним натисненням кнопки. Функція Trip Planner (планувальник маршрутів) дозволяє створювати маршрути з декількох точок, а також планувати і зберігати майбутні поїздки. Рухайтеся в об'їзд транспортних заторів, використовуючи вбудований FM приймач трафіку і безкоштовні оновлення трафіку з необмеженим терміном дії ***. Приймайте попередження про затримки з-за транспортних пробок і ділянок ремонту доріг, які знаходяться попереду по маршруту. Потім просто торкніться екрана для перегляду детальної інформації про транспортну обстановці або для об'їзду проблемної області. Smartphone Link - це безкоштовний додаток для підключення навігатора Dezl 770LMT до смартфонів iPhone і Android. Dezl 770LMT може використовувати тарифні плани смартфона для обміну інформацією (наприклад, місцем паркування і поточним пунктом призначення). Крім того, додаток Smartphone Link забезпечує доступ до послуг Garmin Live Services, корисної актуальної інформації - це можуть бути ціни на паливо на різних заправках, розташування камер контролю швидкості, дані про погоду (для деяких послуг потрібно підписка).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19633 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!