За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Акустична система Xiaomi Mi Portable Bluetooth Spearker 16W Black

код товару: U0502692
Ціна за одиницю:
1382 грн
+23 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Підключення дротовебездротове
Кількість каналів 2.0
Мінімальна частота відтворення 80 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Інтерфейси Bluetooth
Роз'єми AUXUSB-C
Потужність колонок, Вт 16
Живлення акумулятор
Матеріал корпусу пластик
Колір чорний

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi Portable Bluetooth Spearker 16W Black
Артикул Mi Portable Bluetooth Spearker 16W Black
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6971408153459
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Портативна акустика Mi Portable Bluetooth Speaker

Портативний один справжніх меломанів

Компактна колонка Mi Portable Bluetooth Spearker 16W стане вірною супутницею палких прихильників музики та любителів гучних, веселих вечірок на виїзді. Стильне виконання і оригінальний колір корпусу підкреслюють статус власника, а потужний, якісний стереозвук забезпечить яскраве свято в будь-який час, де б ви не знаходилися. Модель забезпечили добротної батареєю для роботи в дусі «нон-стоп» протягом усього дня і цілим комплексом додаткових корисних функцій.

звільніть руки

Застосування зручною акустичної системи Mi Bluetooth Spearker - це сучасний підхід у вирішенні проблем. Вбудований мікрофон і підтримка технології hands-free дозволить використовувати пристрій як бездротову гарнітуру для спілкування з рідними і близькими. Відтворення музики призупиняється автоматично при надходженні дзвінка, а з натисканням кнопки «Play» колонка миттєво переключається на розмову в режимі гучного зв'язку. Навіть телефон діставати не доведеться.

Витвір мистецтва

Зносостійкий, немазкий алюмінієвий корпус колонки Mi Bluetooth Spearker забезпечує ефектний зовнішній вигляд і тривалий термін служби виробу. Стильний дизайн апаратури не включає нічого зайвого, кожна деталь тут чітко вивірена і знаходиться на своєму місці. Пестроструйная обробка створює цікаву структуру поверхні, вторинне анодне оксидування дозволить захистити корпус від пошкоджень, а естетична гравірування бренду лазером ненав'язливо нагадує про творця моделі.

сила звуку

Два фронтальних динаміка сумарною потужністю 6 Вт забезпечують об'ємний, якісний стереозвук на частотах від 85 до 20000 Гц. Діапазон покриття можна порівняти з насиченим звучанням Hi-Fi-стерео, що дозволяє буквально відчути музику шкірою. Глибокі, насичені нижні баси і прозорий, чистий звук на верхах - це непередаване насолоду і повне занурення в світ улюблених мелодій. Не важливо, де б ви не знаходилися вдома або на вулиці, божевільна музична хвиля накриє з головою.

інноваційний підхід

Революційне рішення в світі музики втілили у флагмані Mi Speaker, оснастивши банальну колонку чіпом Avnera AV3102, який автоматично контролює виконання системи, м'яко регулюючи подачу звуку. Чіп виконує роль перманентного еквалайзера проводячи цифрову коригування звучання. А в поєднанні з діафрагмою з алюмінію, яка витримує колосальне хвильове тиск, це дозволяє насолоджуватися кристально чистим звуком високого діапазону навіть на підлозі-розрядженою батареї.

Вечірка «нон-стоп»

Модель забезпечили якісним акумулятором ємністю 1500 міліампер, що дозволить слухати улюблені треки на одному заряді цілих 8 годин без перерви, а для відновлення сил джерела живлення буде потрібно всього якихось 2,5 години. Компактні габарити пристрою і малу вагу всього 270 г, а також наявність в комплекті спеціального знімного ремінця, дозволить завжди брати пристрій з собою, зручно простягнув колонку до сумки або рюкзака.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1382 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!