За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Адаптер Powerline D-Link DHP-208AV

код товару: U0060697
Ціна за одиницю:
764 грн
+36 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість портів 1xRJ-45
Швидкість передачі данних до 200 Mbps

Інші

Виробник D-Link
Модель DHP-208AV
Артикул DHP-208AV
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

D-Link володіє патентами та авторськими правами на ряд унікальних розробок, серед яких комп'ютерні чіпи ASIC, технологічний дизайн, програмне забезпечення та інша інтелектуальна власність. Принципи організації управління виробництвом, використовувані компанією, відзначені сертифікатами системи менеджменту якості ISO 9001, 9002 і сертифікатом системи екологічного менеджменту ISO 14001.
Застосування інноваційних методик і високі вимоги до якості дозволяють компанії випускати високопродуктивні пристрої, що базуються на сучасних стандартах. Йдучи назустріч вимогам споживачів, компанія пропонує найкращі ціни на ринку систем зв'язку в поєднанні з високою якістю пристроїв.

Міні-адаптер Powerline D-Link DHP-208AV Ethernet to Powerline 200Mbit (compact size) (DHP-208AV) відповідає стандарту HomePlug AV і використовує існуючу домашню електропроводку для створення мережі або розширення існуючої сети.1 Даний адаптер, підключений до розетки живлення, перетворює її в мережеву точку доступу і дозволяє отримати доступ до цифрових медіа-пристроїв, ігрових консолей, принт-серверів, комп'ютерів і мережевих пристроїв зберігання даних по всьому будинку без необхідності прокладки додаткових кабелів.

Зручна установка і безпека
DHP-208AV підключається безпосередньо до розетки живлення і не вимагає додаткових кабелів. Таким чином, використовуючи в будинку будь-яку розетку живлення, можна миттєво отримати доступ до мережного з'єднання. Розширте домашню мережу, підключивши кілька пристроїв з найдальших точок будинку. Організуйте спільний доступ до Інтернет-з'єднання за допомогою медіа-центру у вітальні або підключіть комп'ютери в різних кімнатах для загального доступу до файлів без прокладання нових кабелів. Для зручності установки ключ шифрування може бути швидко налаштований за допомогою натискання кнопки. Адаптер підтримує 128-бітове шифрування AES для захисту мережі від несанкціонованого підключення до лінії і для забезпечення безпечної роботи в мережі.

Висока швидкість передачі даних по існуючій електропроводці
Технологія PowerLine AV забезпечує передачу даних на швидкості 200 Мбіт/с, забезпечуючи широку смугу пропускання для сучасних вимогливих мультимедійних додатків. Створіть мережу для роботи в Інтернет і спільного використання файлів, використовуючи існуючу домашню електропроводку.

Автоматична економія електроенергії
DHP-208AV підтримує режим економії енергії, щоб знизити її споживання, коли мережа не використовується. Якщо протягом певного періоду часу не виконується передача або прийом даних, адаптер автоматично переходить в режим очікування, зменшуючи споживання струму більш ніж на 70% і забезпечуючи автоматичну економію енергії без шкоди для продуктивності.

Компактний розмір і непомітний дизайн
Завдяки своєму невеликому розміру адаптер DHP-208AV легко впишеться в домашню обстановку і не буде кидатися в очі. Стильний білий корпус пристрою робить його непомітним, а завдяки малому розміру, доступ до сусідніх розеток живлення не буде утруднений.

Стартовий набір PowerLine AV DHP-209AV
Адаптер DHP-208AV також доступний в комплекті, який забезпечує готове рішення PowerLine. Стартовий набір PowerLine AV DHP-209AV включає два міні-адаптера DHP-208AV, що дозволяють створити домашню мережу PowerLine.

Розетки та електропроводка повинні бути частиною однієї і тієї ж електричної системи. Деякі умови, наприклад, прокладання електропроводки, можуть вплинути на продуктивність продукту. Для додавання нових пристроїв в мережу потрібні додаткові адаптери D-Link PowerLine AV. Для створення мережі потрібні, як мінімум, два адаптера D-Link PowerLine AV. Підключення даного продукту до подовжувача з мережевим фільтром може негативно вплинути на продуктивність продукту. Для досягнення найкращого результату підключіть адаптер безпосередньо до розетки живлення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

764 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!