По вашему запросу ничего не найдено. Попробуйте уточнить свой запрос
Категории:
Результаты в категории:
Заказать звонок

Фитнес браслет Garmin vivofit jr3, Disney The Little Mermaid (010-02441-13)

код товара: U0536825
Цена за единицу:
2383 грн
+58 бонусов
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 12 месяцев

Доставка:

Ваш город:

Товар не доступен
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 12 месяцев

Доставка:

Ваш город:

Товар не доступен
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 12 месяцев

Характеристики

Основные характеристики

Совместимость iOSAndroid
Дисплей цветной
Тип матрицы трансфлективный MIP дисплей
Стандарт защиты 5 АТМ
Регулировка размера есть
Материал корпуса пластик
Интерфейсы Bluetooth
Время автономной работы до 365 дней
Цвет салатовый

Другие

Производитель Garmin
Модель vivofit jr3, Disney The Little Mermaid
Артикул 010-02441-13
Гарантия, мес 12
Штрихкод 753759263607
Примечание Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления

Описание

Пригоди чекають

vívofit jr. 3 - це не просто фітнес-трекер для дітей. Це інтерактивна іграшка, в якій активність вашої дитини активує захоплюючі пригоди принцеси Disney.

  • Міцний фітнес-трекер підходить для плавання — це ідеальний пристрій для казкових пригод вашої дитини.
  • Вам не доведеться зупиняти гру, щоб поставити пристрій на зарядку. Батарея vivofit jr. легко замінюється та працює до 1 року від одного заряду.
  • Ваша дитина носитиме фітнес-трекер із задоволенням, завдяки модному дизайну з кольоровим дисплеєм та різними варіантами яскравих циферблатів.
  • Батьки можуть використовувати додаток1, щоб контролювати виконанння доручень, роботи по дому та видавати нагороди їх маленькій принцесі.
  • Які розваги чекають на вашу дитину? Фізична активність розблоковує інтерактивну пригоду принцеси Disney, ігри та значки.
  • Батьки можуть відстежувати пройдені кроки своєї дитини, її сон та щоденну активність2.

Активність розблоковує пригоди

З вашою допомогою дитина розблокує нові інтерактивні пригоди у чарівному королівстві з популярними персонажами Disney: Аріель, Белль, Джасмін, Мулан та Рапунцель.

Вікторини та ігри

60 хвилин активності у день не лише розблокують пригоди. Чим більше хвилин активних занять дитина запише, тим більше можливостей вона матиме для участі у вікторинах, нових спортивних вправ та захолюючих ігор.

Дорогоцінні камені

При виконанні цілей по активності дитина отримує нагороди у вигляді різнокольорових дорогоцінних каменів. Ці камені дозволяють їй відкривати нові секції на карті скарбів та в інтерактивному королівстві.

Спортивні картки

Висока рухлива активність корисна для кожної принцеси. У додатку Garmin Jr.™ ваша дитина отримає додаткову мотивацію більше рухатись за допомогою спеціальних спортивних карток з розучуванням популярних вправ дорослих спортсменів.

Корисні додаткові функції. Записи занять

Нові заняття, які хронометруються, дозволяють дітям відстежувати кількість пройдених кроків та оцінювати пройдену відстань під час гри у парку, футбольного тренування тощо. Збережені заняття можна переглядати у додатку Garmin Jr. 1.

Кольоровий дисплей

Навіть у яскравий сонячний день діти зможуть переглядати усю важливу інформацію на кольоровому екрані свого фітнес-браслета. Ви можете допомогти дитині налаштувати циферблат та обрати зображення однієї з 12 диснеївських принцес.

Дисплей «Для екстрених випадків»

Добре бути готовим до будь-якої ситуації. Введіть контакти довірених осіб на випадок надзвичайних ситуацій у віджет ICE, щоб у разі необхідності з ними легко можна було зв’язатись.

Допомога батькам. Спостереження за активністю

За допомогою додатка Garmin Jr. батьки можуть переглядати активність, обов’язки, параметри сну, виконання доручень та іншу інформацію після синхронізації з сумісними приладами.

Завдання по дому та нагороди

Встановлюйте завдання за допомогою додатка1 та призначайте за їх виконання віртуальні монети. Потім, за домовленістю з дитиною, ці монети можна обміняти на реальні нагороди.

Дружні нагадування

Коли ви вводите нагадування для завдань або виконання графіку, фітнес-браслет буде показувати значок, на якому вказано, що потрібно зробити дитині. Такі нагадування будуть з’являтись щотижня або щодня.

Змагання з кількості пройдених кроків

За допомогою функції Toe-to-Toe™ діти можуть влаштовувати змагання з кількості пройдених кроків у встановлений період часу. Батьки також можуть брати участь у цій веселій грі, використовуючи додаток Toe-to-Toe та сумісний носимий пристрій Garmin.

Будьте активними разом

Зв’яжіться з друзями ваших дітей за допомогою додатка Garmin Connect™, а також спілкуйтесь з іншими родинами у додатку1 Garmin Jr. Обмінюйтесь інформацією та беріть участь у щотижневому змаганні по кількості кроків між родинами.

Дитячий режим

Включіть «Дитячий режим» у додатку1 Garmin Jr., щоб надати дитині обмежений доступ для перегляду своїх завдань та останніх місій у пригодницькому додатку.

Відкрийте нові пригоди з vivofit jr.3 та яскравими ремінцями.

Комплектація

  • Vivofit jr.3
  • Інструкція

1Батьки мають встановити додаток Garmin Jr. app на свій сумісний смартфон та синхронізувати з vívofit jr. 3.

2Див. правила безпеки та інформація про пристрій. У зв’язку з технологічними обмеженнями використання оптичних датчиків монітору серцевого ритму, якими обладнанні портативні прилади GARMIN, деякі показання серцевого ритму будуть неточними за певних обставин. Означені обставини залежать від фізичних даних користувача, типу та інтенсивності фізичних навантажень. Дані монітора серцевого ритму не призначені для використання у медичних цілях та не можуть бути використані для діагностики, лікування або профілактики будь-яких захворювань. Неточність показників оптичного монітора серцевого ритму під час фізичних навантажень не є гарантійним випадком.

Оценка

Поделиться

Оставить отзыв

2383 грн

Ваш город:

Пункт выдачи:

Подпишитесь на рассылку и узнавайте о новостях и распродажах первыми!